lcp

Arbust Hebe James Stirling

(Hebe James Stirling)
Disponibil in curand
cu TVA
Arbustul ornamental cunoscut sub numele de Hebe ochracea James Stirling are frunze veșnic verzi despre care se spune că au un aspect foarte asemănător cu cel al frunzelor de thuja. Acest soi special este membru al familiei Plantaginaceae. Acesta capătă o formă globulară și crește într-o manieră densă și compactă. Frunzele au aspectul unor ace și sunt de diferite nuanțe de verde măsliniu. Florile sunt de un alb pur, foarte delicate și foarte ornamentale.

Livrare rapida in toata tara

Dimensiune
Produs disponibil cu alte optiuni

Title top

Reassurrance title

Reassurrance bold text CMS link
Additional reassurrance text

Title top

Reassurrance title

Additional reassurrance text

Arbustul Hebe James Stirling își etalează frumoasele flori din iunie până în august. Este un arbust de joasă înălțime, care poate ajunge la o înălțime de 20-30 de centimetri atunci când este complet matur. Se descurcă deosebit de bine în condiții care variază de la soare deplin la umbră parțială.

Hebe ochracea James Stirling este un arbust atractiv la vedere datorită portului, florilor și frunzelor sale. Este un arbust de grădină decorativ care poate fi plantat de unul singur, lângă borduri, în grupuri sau în aranjamente de stâncării. Toate aceste opțiuni de plantare sunt posibile. Arată deosebit de interesant atunci când este plantat în ghivece și folosit pentru a decora balcoanele și terasele.

Fii primul (prima) care isi scrie parerea !

01602
0 Produse

Detalii Produs

Perioada de inflorire
August
Iulie
Iunie
Conditii de lumina
Semi-umbra
Soare
Inaltime aproximativa la maturitate
20 - 30 cm
Latin
Hebe James Stirling

Referinte specifice

MPN
Hebe James Stirling
Top