lcp

Arbust Hebe Autumn Glory

(Hebe Automn Glory)
Disponibil in curand
cu TVA
Hebe Autumn Glory este un arbust veșnic verde, care va aduce frumusețe și o culoare mereu schimbătoare în grădina dumneavoastră pe tot parcursul anului. Are frunze dense, de culoare verde închis, care toamna devin purpurii roșiatice și uneori portocalii, remarcându-se pe lângă masele de flori mici, roz pal și albe.

Livrare rapida in toata tara

Dimensiune
Produs disponibil cu alte optiuni

Title top

Reassurrance title

Reassurrance bold text CMS link
Additional reassurrance text

Title top

Reassurrance title

Additional reassurrance text

Crescând până la 1 metru în înălțime și lățime, Hebe Autumn Glory este alegerea perfectă pentru un gard viu mic, informal, sau atunci când este plantat în grupuri pentru un ecran sau o frontieră. Acest arbust rezistent iubește locurile adăpostite și, odată ajuns la maturitate, va tolera temperaturi de până la -6 grade Celsius.

Deoarece această plantă necesită foarte puțină îngrijire și întreținere, este ideală atât pentru începători, cât și pentru experți. pentru a o menține sănătoasă, totuși, asigurați-vă că solul este bine drenat și poziționați-o în plin soare. Dacă frunzele încep să arate neîngrijite, tăiați-le pentru a îndepărta frunzele moarte și pentru a încuraja o nouă creștere. Pentru un plus de umiditate și nutrienți, hrăniți-o în fiecare primăvară cu un îngrășământ echilibrat.

Hebe Autumn Glory este un accesoriu fantastic pentru stâncării, adăugând o structură și o culoare interesante și fiind ușor de menținut într-o gamă largă de condiții. Cumpărătorii pot fi siguri că vor avea o expoziție frumoasă și veselă în scurt timp.

Fii primul (prima) care isi scrie parerea !

01605
0 Produse

Detalii Produs

Latin
Hebe Automn Glory

Referinte specifice

MPN
Hebe Automn Glory
Top