lcp
Picea pungens Glauca Pendulum
Molid Albastru Pendular
Picea pungens Glauca Pendulum
Molid Albastru Pendular

Molid Albastru Pendular

(Picea pungens Glauca Pendulum)
350,00 lei
cu TVA
Picea pungens Glauca Pendulum este un conifer magnific cu frunze veșnic verzi, originar din Munții Stâncoși din America de Nord. Acest copac este ușor de identificat datorită membrelor sale pendulante caracteristice, care atârnă grațios din coronament, dându-i un aspect unic. Pentru că poate atinge o înălțime de până la 6 metri și o lățime de până la 2 metri pe parcursul vieții sale, Picea pungens Glauca Pendulum este un accesoriu excelent pentru orice grădină sau peisaj.

Livrare rapida in toata tara

Dimensiune
Produs disponibil cu alte optiuni
Produs disponibil cu alte optiuni

Title top

Reassurrance title

Reassurrance bold text CMS link
Additional reassurrance text

Title top

Reassurrance title

Additional reassurrance text

Acele copacului au o nuanță frumoasă de verde-albăstrui, iar lungimea lor este undeva în jur de 2,5 cm. Conurile de Picea pungens Glauca Pendulum, care au o lungime de aproximativ 10 centimetri și o lățime de aproximativ 5 centimetri, sunt o altă caracteristică proeminentă a arborelui. Acest copac își extinde coronamentul cu o rată de aproximativ 15 centimetri în fiecare an, ceea ce îl face unul dintre cei mai lenți din pădure.

Datorită preferinței sale pentru un sol bine drenat și expunere totală la soare, Picea pungens Glauca Pendulum este o selecție excelentă pentru grădinile și peisajele din climatele considerate a fi moderate. Deoarece este rezistent nu numai la secetă, ci și la temperaturi scăzute, acest arbore este o selecție excelentă pentru orice grădină datorită rezistenței și rezilienței sale.

Picea pungens Glauca Pendulum este, în general, un copac uimitor și unic, care cu siguranță va conferi un aer de rafinament și clasă rafinată oricărei grădini sau peisaj în care este plantat. Datorită aspectului său unic și a faptului că poate rezista la condiții dure, este o opțiune preferată atât în rândul grădinarilor, cât și al peisagiștilor.

Fii primul (prima) care isi scrie parerea !

01100
0 Produse

Detalii Produs

Latin
Picea pungens Glauca Pendulum

Referinte specifice

MPN
Picea pungens Glauca Pendulum
Top