lcp
Floarea Pasiunii Alba
Floarea Pasiunii Alba

Floarea Pasiunii Alba

(Passiflora White)
30,80 lei
cu TVA
Passiflora White este o plantă cățărătoare cu flori perene, cu creștere rapidă și perenă, care este cunoscută și sub numele de Passiflora albă. Florile sale îndrăznețe, albe, cu cinci petale, oferă un contrast uimitor cu frunzele sale fin lobate, iar acest lucru o face o alegere ideală pentru decorarea grădinii sau a terasei dumneavoastră. Vârfurile de Passiflora White pot crește cu ușurință până la 1,5 m, așa că este potrivită pentru a fi inclusă în spaliere, foișoare sau pereți, dacă doriți să creați un element unic, care să atragă atenția.

Livrare rapida in toata tara

Dimensiune
Produs disponibil cu alte optiuni
Produs disponibil cu alte optiuni

Title top

Reassurrance title

Reassurrance bold text CMS link
Additional reassurrance text

Title top

Reassurrance title

Additional reassurrance text

Această plantă preferă soarele deplin și un sol fertil, bine drenat, iar în timpul lunilor de vară, se va dezvolta cu multă apă. Este, de asemenea, destul de tolerantă la condițiile de secetă și poate supraviețui cu ușurință în regiunile cu secetă. De asemenea, Passiflora White rezistă iarna până la temperaturi de -18 grade Celsius. Pe măsură ce se maturizează, se știe că produce o abundență de fructe de 2,5-3 cm care pot rămâne pe viță dacă se dorește.

Passiflora White este o alegere populară pentru grădinari, deoarece va continua să înflorească până târziu în sezonul de toamnă, dacă este tăiată și fertilizată în mod regulat. Frunzișul său atractiv și florile sale parfumate și aspectuoase vor atrage o mulțime de polenizatori în grădina dumneavoastră, ceea ce o face o opțiune excelentă pentru încurajarea fluturilor și a altor insecte benefice. Passiflora White este, de asemenea, o plantă care necesită puțină întreținere, așa că este simplu de ținut sub control.

Fii primul (prima) care isi scrie parerea !

01506
0 Produse

Detalii Produs

Latin
Passiflora White

Referinte specifice

MPN
Passiflora White
Top