lcp
Afiseaza modulele
Categorii
Perioada de inflorire
Proprietati
Conditii de lumina
Inaltime aproximativa la maturitate
Pret
lei lei
Filter

Pomi fructiferi

Pomii fructiferi sunt arbori care dau fructe comestibile, inclusiv mere, pere, piersici, prune, cireșe, portocale, lămâi și multe altele.

Citeste mai mult
Pomi fructiferi

Arata 1-24 plante din 74 rezultate

Arata 1-24 sin 74 produs(e)
Arata 1-24 plante din 74 rezultate
Arata 1-24 sin 74 produs(e)

Pomii fructiferi sunt arbori care dau fructe comestibile, inclusiv mere, pere, piersici, prune, cireșe, portocale, lămâi și multe altele. Acești pomi pot oferi o sursă generoasă de fructe proaspete și delicioase de care vă puteți bucura. 

Pomii fructiferi variază ca mărime și formă, unii crescând înalți și largi, în timp ce alții sunt mai mici și mai compacți. De asemenea, au cerințe diferite în ceea ce privește lumina soarelui, solul și apa, așa că este important să alegeți specia potrivită pentru grădina dumneavoastră. Cu o îngrijire și o întreținere corespunzătoare, pomii fructiferi pot trăi mulți ani și pot oferi ani de plăcere și fructe delicioase.

Dacă vă place gustul și aroma fructelor, vă punem la dispoziție cele mai deosebite soiuri de fructe și pomi fructiferi pe care îi puteți planta în grădina casei dumneavoastră. Producția bogată a acestor plante are un gust unic și natural. Veniți acum și selectați plantele de care aveți nevoie. Doar la noi veți găsi cele mai bune soiuri de plante la prețuri foarte avantajoase. Nu ezitați, veniți acum și convingeți-vă!

Top