lcp
Afiseaza modulele
Proprietati
Conditii de lumina
Inaltime aproximativa la maturitate
Pret
lei lei
Filter

Arbori Pendulari vesnic verzi

Copacii veșnic verzi dau viață, energie și culoare grădinilor și peisajelor.

Citeste mai mult
Arbori Pendulari vesnic verzi

Arata 1-11 plante din 11 rezultate

Arata 1-11 sin 11 produs(e)
Arata 1-11 plante din 11 rezultate
Arata 1-11 sin 11 produs(e)

Copacii veșnic verzi dau viață, energie și culoare grădinilor și peisajelor. Speciile cu frunze perene îmbunătățesc orice decor cu un aspect natural și vesel pe tot parcursul anului.

Copacii vesnic verzi vin într-o mare varietate de culori, forme, dimensiuni și texturi. În funcție de varietatea lor, pot fi plantați ca gard viu, solitari, în grupuri, ca acoperire a solului sau în combinații mixte cu alte plante și flori.

Structura și aspectul lor fermecător creează texturi unice în orice spațiu verde.

Arborele de laur este un arbust superb, veșnic verde, cu frunze strălucitoare, perene și flori albe parfumate. Arborele de laur oferă imagini atractive în grădinile de piatră sau în păduri și este un soi extrem de potrivit pentru zonele umbroase.

Arborele Golden Aucuba este un soi arhitectural superb, cu frunze decorate în verde crud și auriu și cu un aspect lucios. Fructele mici, de culoare roșie, împodobesc frumos arbustul toamna. Acest soi crește bine și în ghivece, creând contraste fine și interesante în orice decor.

Arbuștii veșnic verzi, foarte versatili și potriviți pentru amenajarea grădinilor, a parcurilor și a altor decorațiuni peisagistice, sunt arbuștii Kathy Euonymus Japonicus. Aceste soiuri cresc bine în orice sol. Frunzele frumos colorate și modelate creează decorațiuni proaspete în orice anotimp.

Un soi popular pentru frunzele sale lucioase cu aspect spinos, de culoare verde închis, este Mahonia. Florile galbene strălucitoare și parfumate creează peisaje elegante. Florile sunt o sursă bogată de polen care atrage albinele și fluturii. Arbustul este ideal pentru grădinile împădurite, iar soiul este ideal ca acoperire a solului sau plantat în borduri.

Arată în nuanțe verzi și roșii cu reflexe strălucitoare cu soiurile Fraser Red Robin Photinia decorează grădinile în apariții vesele și pline de viață. Arbustul cu frunziș permanent decorează frumos zonele din fața clădirilor, bordurile sau terasele.

Un specimen remarcabil în grădini este soiul Euonymus Bravo Ax japonez. Frunzișul său creează decoruri spectaculoase în nuanțe verzi și crem. Este un specimen perfect pentru crearea unor peisaje remarcabile care persistă chiar și în mijlocul iernii.

Top