lcp
Afiseaza modulele
Perioada de inflorire
Proprietati
Conditii de lumina
Inaltime aproximativa la maturitate
Pret
lei lei
Filter

Berberis - Dracila

Berberis, cunoscut sub numele popular de Dracila, este o familie de arbuști cu tulpini spinoase și frunze strălucitoare.

Citeste mai mult
Berberis - Dracila

Arata 1-15 plante din 15 rezultate

Arata 1-15 sin 15 produs(e)
Arata 1-15 plante din 15 rezultate
Arata 1-15 sin 15 produs(e)

Berberis, cunoscut sub numele popular de Dracila, este o familie de arbuști cu tulpini spinoase și frunze strălucitoare. Acești arbuști sunt populari datorită întreținerii lor minime și aspectului lor atrăgător, ceea ce îi face un plus excelent pentru orice grădină.

Cum se cultivă:

Berberis crește bine într-o serie de soluri, dar îi place un sol bine drenat, bogat în materie organică. Se dezvoltă în plin soare până la umbră parțială.

Udați arbustul în mod regulat pentru a menține solul la fel de umed, dar aveți grijă să nu îl udați prea mult.

Berberis nu este un hrănitor puternic, deși poate fi fertilizat primăvara pentru a stimula creșterea.

Îngrijirea Berberis:

Tăiați Berberis la sfârșitul iernii sau la începutul primăverii pentru a-i controla forma și dimensiunea. Acest arbust este relativ rezistent la dăunători și boli, dar aveți grijă la insecte solzoase și la otrăvire.

Unde se plantează 

Berberis este un arbust versatil care poate fi folosit într-o varietate de moduri în peisaj. Poate fi plantat ca gard viu, ca plantă de specimen sau ca plantă de fundație. Berberis este, de asemenea, o alegere excelentă pentru borduri mixte, grădini de piatră și chiar ca bonsai.

Berberis este un arbust rezistent și atractiv care poate adăuga culoare și interes în grădina dvs. Cu cerințele sale reduse de întreținere, este o alegere excelentă pentru grădinarii de toate nivelurile de experiență.

Top