lcp
Afiseaza modulele
Perioada de inflorire
Proprietati
Conditii de lumina
Inaltime aproximativa la maturitate
Pret
lei lei
Filter

Hebe

Hebe sunt relativ ușor de cultivat și de îngrijit, atâta timp cât le oferiți condițiile potrivite de creștere.

Citeste mai mult
Hebe

Arata 1-9 plante din 9 rezultate

Arata 1-9 sin 9 produs(e)
Arata 1-9 plante din 9 rezultate
Arata 1-9 sin 9 produs(e)

Hebe sunt relativ ușor de cultivat și de îngrijit, atâta timp cât le oferiți condițiile potrivite de creștere. Preferă un sol ușor, bine drenat și se dezvoltă într-un climat nu prea sever. Dacă aveți un sol care este pe partea săracă, hebeii dvs. pot fi chiar mai rezistenți. Ei nu au o aversiune deosebită pentru solul calcaros.

Câteva exemple populare de arbuști Hebe sunt: Great Orme, Sapphire, Wiri Charm, Red Edge.

Pentru a cultiva hebe, puteți lua butași din lemn tânăr și îi puteți înrădăcina. Aceasta este o modalitate rapidă și ușoară de a crește dimensiunea colecției de hebe. Atunci când plantați hebe, cel mai bine este să alegeți o locație care să ofere lumină adecvată și protecție împotriva vânturilor puternice.

Îngrijirea hebeilor presupune udarea lor în mod regulat și asigurarea faptului că solul rămâne umed. De asemenea, ei beneficiază de o fertilizare regulată cu un îngrășământ echilibrat. Tăierea este, de asemenea, importantă pentru a vă păstra hebesul în cea mai bună formă și pentru a încuraja o nouă creștere. Tăiați primăvara orice ramură moartă sau deteriorată și îndepărtați orice lăstari rătăciți pentru a menține forma arbustului.

Unde se plantează arbuștii Hebe

Hebe sunt plante versatile care pot fi plantate într-o varietate de locații. Sunt o completare excelentă pentru grădinile de piatră, bordurile mixte și grădinile de pădure. De asemenea, pot fi cultivați ca arbuști de sine stătători sau folosiți ca garduri vii joase.

Arbuștii hebe sunt o alegere minunată pentru orice grădinar care caută un arbust veșnic verde care necesită puțină întreținere. Cu frunzișul lor atractiv și florile lor abundente, vor adăuga frumusețe și interes grădinii dumneavoastră pe tot parcursul anului. Asigură-te doar că le oferi condițiile de creștere potrivite și te vei putea bucura de acești arbuști mulți ani de acum încolo.

Top