lcp
Afiseaza modulele
Perioada de inflorire
Conditii de lumina
Pret
lei lei
Filter

Caprifoi

Caprifoiul este o plantă cățărătoare populară, originară din Europa și Asia.

Citeste mai mult
Caprifoi

Arata 1-13 plante din 13 rezultate

Arata 1-13 sin 13 produs(e)
Arata 1-13 plante din 13 rezultate
Arata 1-13 sin 13 produs(e)

Caprifoiul este o plantă cățărătoare populară, originară din Europa și Asia. Este cunoscută pentru florile sale parfumate și atractive care înfloresc primăvara și vara.

Cum se cultivă 

Caprifoiul preferă un sol bine drenat, bogat în materie organică. această plantă are nevoie de soare deplin până la umbră parțială pentru a crește bine.

Păstrați solul în mod constant umed, dar nu îmbibat cu apă. Aplicați un îngrășământ echilibrat o dată pe lună în timpul sezonului de creștere.

Caprifoiul poate fi înmulțit din butași luați în timpul verii sau prin divizare primăvara.

Îngrijirea caprifoiului:

Tăiați caprifoiul după ce a terminat de înflorit pentru a încuraja o nouă creștere și pentru a promova o dezvoltare sănătoasă.

Această plantă este relativ rezistentă la boli, dar poate fi predispusă la coji de insecte, afide și otrăvire. Fiți cu ochii în patru pentru orice dăunători sau boli și tratați-le cu promptitudine.

Unde se plantează:

Caprifoiul se potrivește bine pe spaliere, garduri, foișoare și pereți. Plantați-l într-o zonă care primește soare deplin până la umbră parțială.

Această plantă se asociază bine cu alte plante cățărătoare, cum ar fi trandafirii, clematis și iasomia.

Folosiți caprifoiul ca punct focal în grădină sau ca ecran de intimitate. Florile sale parfumate și atractive o fac o alegere excelentă pentru orice tip de grădină.

Caprifoiul este o plantă cățărătoare versatilă și ușor de cultivat, perfectă pentru a adăuga parfum și culoare grădinii dumneavoastră. Cu florile sale atractive și nevoile sale reduse de întreținere, cu siguranță va fi un punct de atracție în peisajul dvs. pentru mulți ani de acum încolo.

Top