lcp
Afiseaza modulele
Conditii de lumina
Inaltime aproximativa la maturitate
Pret
lei lei
Filter

Arbori cu coroana globulara

Arbosrii ornamentali cu coroana globulara adaugă un aspect distinctiv grădinilor, spațiilor verzi și spațiilor publice.

Citeste mai mult
Arbori cu coroana globulara

Arata 1-6 plante din 6 rezultate

Arata 1-6 sin 6 produs(e)
Arata 1-6 plante din 6 rezultate

O grădină este un paradis liniștit, care îți taie respirația când o privești și te învăluie în aromele frumoase ale florilor și în aerul proaspăt emanat de diverse plante.

Copacii ornamentali adaugă un aspect distinctiv grădinilor, spațiilor verzi și spațiilor publice. Imaginați-vă că trăiți într-o lume lipsită de floră, cu doar clădiri de beton în orașe dens populate. Această imagine nu vă încântă câtuși de puțin. Ne putem bucura de aspectul plin de viață și de prospețime a mii de specii de arbori plantându-i în grădinile noastre sau în locuri publice, cum ar fi parcurile și trotuarele.

Arborii cu coroana circulară sunt de obicei de înălțime mică sau medie. Coroana lor circulară atrage privirea cu aspectul său plăcut.

Magazinul nostru online oferă o selecție diversă de plante frumoase, flori, copaci și multe specii de pomi fructiferi pentru pasionații de plante și de natură, permițându-vă să vă bucurați, împreună cu familia, de frumusețea naturii.

Noi vă oferim cu cele mai atractive plante și cele mai importante îndrumări botanice. Astfel încât să știți ce doriți să cultivați, unde, cum și ce doriți să plantați.

Vă oferim câteva informații despre arborii cu coroana rotundă. Printre cei mai cunoscuți arbori cu coroana rotundă și care pot fi ușor decorați în formă rotundă se numără arborele Catalpa Bignonioides Nana. Acest tip de copac este foarte decorativ. Coroana sa crește într-o formă rotundă, fără a necesita prea mult efort în amenajarea acesteia. Toamna, frunzele capătă o culoare galben-aurie. Acest tip de copac atinge o înălțime de 4-5 metri.

Lăcrămioara de Est, a cărei denumire științifică este Robinia Pseudoacacia Umbraculifera, are o coroană rotundă și o formă frumoasă de umbrelă. Acest copac nu înflorește. Dar cu siguranță are un aspect plăcut de-a lungul trotuarelor mai mici.

O altă specie minunată de arbori cu o coroană rotundă cu frunze de culori schimbătoare este Acer platanoides Globosum. Acesta atinge o înălțime de aproximativ 4-5 metri și o lățime de 5-6 metri. Forma coroanei este compactă și rotundă datorită ramurilor dense. Culoarea frunzelor se schimbă în funcție de anotimp, primăvara frunzele sunt de culoare roșu-maroniu, primăvara și vara culoarea este verde, iar toamna frunzele sunt galbene.

Arborele Fraxinus Globosa, care este un arbore foarte puternic, cu o coroană rotundă, este perfect pentru grădinile situate în zone cu temperaturi mai scăzute, iar frumusețea sa oferă un peisaj proaspăt datorită frunzelor de culoare verde închis. Acest copac este de dimensiuni mici și crește până la 4-6 metri în înălțime. Crește relativ repede. Poate fi plantat în plin soare sau la umbră parțială pentru a crește armonios.

Arborii cu coroana glovulara au un aspect frumos și cu siguranță veți dori să alegeți cea mai impresionantă specie pentru grădina dumneavoastră.

Intră acum în magazinul nostru online de plante și explorează lumea minunată și impresionantă a planteor ornamentale. Vă așteptăm cu mare drag!

Top