lcp

Plante de balcon

Puteți să vă bucurați de splendoarea naturii fără a părăsi confortul propriei locuințe, cultivând o adevărată grădină in balconul dumneavoastră.

Citeste mai mult
Plante de balcon

Arata 1-2 plante din 2 rezultate

Arata 1-2 sin 2 produs(e)
Arata 1-2 plante din 2 rezultate

În ceea ce privește organizarea sau decorarea acestuia, balconul nu trebuie să fie uitat în niciun moment. Puteți să vă bucurați de splendorile naturii fără a părăsi confortul propriei locuințe prin cultivarea unei adevărate grădini pe balconul dumneavoastră. Acest lucru vă va permite să vă relaxați în timp ce vă răsfățați cu mirosul revigorant al florilor proaspăt tăiate și cu aerul revigorant produs de plantele de balcon.

Vizitați magazinul nostru online pentru a vă putea alege plantele perfecte pentru a vă decora balconul! Magazinul nostru online vă oferă acces la o selecție cuprinzătoare de tipuri de plante care să vă satisfacă toate preferințele. Veți descoperi că cele mai bune oferte nu sunt disponibile nicăieri altundeva decât la noi.

Florile plantei Nerium Oleander, cunoscută și sub numele de Leandru sau Oleandru, se numără printre cele mai populare opțiuni pentru decorarea unui balcon, deoarece se dezvoltă în razele calde ale soarelui și oferă balconului un aspect atractiv datorită gamei largi de culori în care sunt disponibile. Această plantă este deosebit de încântătoare, deoarece produce o abundență de flori frumos colorate, care îi conferă un aspect de-a dreptul uluitor. Aveți la dispoziție o mare varietate de opțiuni din care puteți alege atunci când cumpărați leandri, inclusiv cele cu flori simple sau duble, în culori albe, roz sau roșii. Până la sfârșitul lunii octombrie, balconul tău va fi, fără îndoială, o revoltă de culoare. Sezonul de înflorire pentru leandri durează din luna mai până în octombrie.

Procesul de alcătuire a aranjamentelor de grădină începe odată cu sosirea primăverii. Pentru că nu aveți o grădină, ați putea crede că nu aveți acces la acest frumos privilegiu. Vă înșelați; este absolut posibil să cultivați o grădină remarcabilă pe un spațiu atât de limitat precum balconul dumneavoastră. De ce aveți nevoie pentru a începe să dezvoltați acest paradis verde? Voință, ingeniozitate și, bineînțeles, un număr mare de flori și plante sunt necesare pentru a obține aspectul autentic al unei grădini. Vei observa că oamenii care trec pe lângă tine vor privi cu surprindere spre balconul tău pentru a admira frumusețea acestuia.

Folosiți fiecare loc disponibil pentru a vă împodobi balconul în timp ce îl amenajați. Selectați florile pe care să le plantați în ghivecele suspendate, apoi agățați ghivecele. Alegeți intriganta plantă Bougainvillea pentru un impact cu adevărat de neuitat. Nu o să-ți vină să crezi curcubeul de nuanțe care va ieși din grădina ta minusculă!

Bougainvillea este o plantă foarte apreciată pentru că nu necesită o îngrijire specifică și produce o abundență de flori. Începe să înflorească primăvara și continuă până în timpul iernii. Ce zici de un balcon care debordează de flori până în momentul în care frigul crud ucide florile delicate? Bougainvillea este o plantă care vine în multe tipuri diferite; ca urmare, veți avea o paletă de culori foarte mare din care puteți alege. Această plantă prosperă în lumină puternică și se descurcă cel mai bine într-un sol care este oarecum umed.

Fără balcon? Atunci ar trebui să decorezi pereții sau ferestrele casei tale și cu siguranță te vei bucura de stropi de culoare și de o gură de aer proaspăt. Puteți lipi floarea de bougainvillea pe peretele casei dumneavoastră dacă folosiți această metodă. Vă oferim o garanție de satisfacție de 100% că aspectul casei dvs. va fi la fel ca cel al caselor găsite în Grecia.

Balconul sau terasa dvs. poate deveni casa unei plantații de citrice, completată cu portocali și lămâi. Chiar dacă vi se pare că acest lucru este prea mult pentru dumneavoastră, vă asigurăm că este posibil. Citrofortunella microcarpa, cunoscută și sub numele de portocală decorativă, și Citrofortunella Vulcan lemon, cunoscută și sub numele de lămâiță decorativă, sunt două exemple de specii de plante foarte atrăgătoare. Vă veți simți ca și cum v-ați afla în centrul unei livezi pline de portocali și lămâi atunci când vă relaxați pe balconul dumneavoastră, datorită decorului deosebit pe care îl oferă florile lor parfumate și fructele în culori proaspete de galben, verde și portocaliu.

Nu lăsați vara să treacă fără să apreciați splendoarea florei și a lumii naturale chiar pe balconul dumneavoastră. Puteți selecta florile și plantele pe care doriți să le achiziționați chiar acum, accesând magazinul nostru online și făcând acolo selecțiile dumneavoastră.

Top