lcp
Afiseaza modulele
Conditii de lumina
Inaltime aproximativa la maturitate
Pret
lei lei
Culoare frunze
Filter

Artari japonezi

Arțarii japonezi (Acer palmatum) sunt specii de arbori ornamentali renumiți, apreciați pentru frunzele lor delicate

Citeste mai mult
Artari japonezi

Arata 1-24 plante din 36 rezultate

Arata 1-24 sin 36 produs(e)
Arata 1-24 plante din 36 rezultate
Arata 1-24 sin 36 produs(e)

Arțarii japonezi (Acer palmatum) sunt specii de arbori ornamentali renumiți, apreciați pentru frunzele lor delicate, fin disecate, care produc un spectacol de culori spectaculos pe tot parcursul anului. Acești arbori, care sunt originari din Japonia și Coreea, sunt ideali pentru grădini mici sau grădini de piatră și necesită puțină întreținere.

Un copac pentru fiecare peisaj

Cu peste 1000 de soiuri din care puteți alege, arțarii japonezi vin într-o gamă largă de culori, forme și dimensiuni ale frunzelor. Există un arțar japonez pentru fiecare decor, de la variantele mici și delicate "Laceleaf" la formele mai mari "Upright". Acești arbori se dezvoltă într-o manieră specifică, formând în cele din urmă un aspect minunat și rotunjit în timp.

Întreținere redusă și adaptabilitate

Arțarii japonezi sunt binecunoscuți pentru flexibilitatea și varietatea lor peisagistică. Ei vin într-o varietate de forme de frunze, culori și comportamente de creștere, ceea ce îi face potriviți pentru o gamă largă de stiluri de grădinărit și regiuni. 'Bloodgood', cu frunze de un roșu intens, 'Sango Kaku', cu scoarță de culoare roșu coral, și 'Arakawa', cu ramuri răsucite și frunze delicate, dantelate, se numără printre cele mai populare soiuri. Acești arbori necesită puțină îngrijire și tolerează o gamă largă de soluri și condiții de creștere.

Frumusețe pe tot parcursul anului

Arțarii japonezi, pe lângă frumusețea lor, produc flori delicate, frecvent parfumate, primăvara, urmate de fructe mici și atractive vara. Acești copaci sunt, de asemenea, benefici pentru animale, ceea ce îi face un plus excelent pentru orice grădină. Un alt avantaj al arțarilor japonezi este adaptabilitatea lor, deoarece pot fi antrenati într-o varietate de modele, cum ar fi forme în cascadă pentru grădinile de piatră sau topiari eleganți pentru grădinile mai formale. Ei pot fi plantați în ghivece, ceea ce îi face ideali pentru spații mici sau pentru terase.

Ușurința de îngrijire

Arțarii japonezi sunt ușor de îngrijit și nu au dăunători, necesitând doar o tăiere minimă pentru a-și menține forma dorită. Arțarii japonezi vor adăuga cu siguranță grație și frumusețe oricărui peisaj, fie că sunt plantați ca arbore de accent, în grupuri sau ca punct focal într-o frontieră mixtă.

Arțarii japonezi (Acer palmatum) sunt arbori ornamentali încântători, care oferă o frumusețe incontestabilă oricărei grădini sau spațiu exterior. Acești arbori sunt suficient de versatili pentru a se potrivi într-o varietate de medii, cu o gamă largă de nuanțe, forme și dimensiuni ale frunzelor, și oferă culori spectaculoase pe tot parcursul anului. De asemenea, întreținerea lor este redusă, ceea ce îi face să fie o alegere ideală pentru persoanele care doresc să-și înfrumusețeze spațiul exterior fără a depune prea mult efort. Arțarii japonezi sunt o alegere grozavă pentru a aduce frumusețe, adăpost și o notă de rafinament oricărui peisaj, datorită frunzelor lor delicate, frumos disecate, florilor delicate din primăvară și fructelor mici și decorative din timpul verii.

Top