lcp
Afiseaza modulele
Perioada de inflorire
Proprietati
Conditii de lumina
Inaltime aproximativa la maturitate
Pret
lei lei
Culoare frunze
Forma arbore
Filter

Arbori pendulari

Arborii pendulari, cunoscuți și sub numele de arbori plângători, sunt apreciați pentru ramurile lor unice, pendulante.

Citeste mai mult
Arbori pendulari

Arata 1-14 plante din 14 rezultate

Arata 1-14 sin 14 produs(e)
Arata 1-14 plante din 14 rezultate
Arata 1-14 sin 14 produs(e)

Arborii pendulari, cunoscuți și sub numele de arbori plângători, sunt apreciați pentru ramurile lor unice, pendulante, care le conferă un aspect distinctiv, căzut. Acești arbori sunt populari pentru frumusețea lor uimitoare și sunt adesea plantați în grădini și parcuri pentru valoarea lor ornamentală. Iată câteva sfaturi pentru cultivarea și îngrijirea copacilor pendulari.

Unde se plantează

Arborii pendulari trebuie plantați într-o zonă care are un sol bine drenat, deoarece apa stătătoare poate duce la putrezirea rădăcinilor. De asemenea, este important să plantați pomii pendul într-o locație care oferă multă lumină solară, deoarece acești copaci au nevoie de multă lumină pentru a crește corespunzător. Cu toate acestea, este de asemenea important să se evite plantarea arborilor pendulari în zone prea calde sau prea reci, deoarece aceste condiții pot provoca stres copacului și pot duce la probleme de creștere.

Cum se cultivă

Arborii pendulari pot fi crescuți din semințe sau din butași. Atunci când plantați pomi pendul din semințe, este important să îi începeți în interior, iar apoi să îi transplantați în exterior odată ce sunt suficient de mari. Atunci când se plantează arbori pendul din butași, cel mai bine este să se preleveze butașii la sfârșitul iernii sau la începutul primăverii și să se planteze într-un amestec de ghiveci bine drenat.

Cum să aveți grijă de arborii pendulari

Odată ce pomii pendul sunt stabiliți, aceștia necesită foarte puțină îngrijire. Cu toate acestea, există câteva lucruri pe care le puteți face pentru a-i ajuta să crească în mod corespunzător.

Copacii pendul au nevoie de multă apă, mai ales în timpul lunilor calde și uscate de vară. Asigurați-vă că udați copacii în profunzime și că îi udați în mod regulat pentru a vă asigura că solul nu se usucă.

Copacii pendulari nu au nevoie de foarte mult îngrășământ, dar este totuși o idee bună să îi fertilizați o dată pe an pentru a-i ajuta să crească puternici și sănătoși. Cel mai bine este un îngrășământ cu eliberare lentă, cum ar fi un îngrășământ granular.

Tunderea este importantă pentru copacii pendul, deoarece ajută la controlul formei și dimensiunii copacului. Tundeți arborii la sfârșitul iernii sau la începutul primăverii și asigurați-vă că tăiați orice ramură moartă sau deteriorată.

Arborii pendulari sunt arbori frumoși, care adaugă un aspect unic, căzut, oricărei grădini. Cu o plantare, o creștere și o îngrijire corespunzătoare, arborii pendulari pot prospera mulți ani și pot oferi un punct focal uimitor pentru grădina dumneavoastră.

Top