lcp
Afiseaza modulele
Perioada de inflorire
Proprietati
Conditii de lumina
Inaltime aproximativa la maturitate
Pret
lei lei
Filter

Perene de stancarie

Grădinile de piatră sunt o alegere populară pentru grădinarii care doresc să creeze un spațiu exterior atractiv din punct de vedere vizual și care necesită puțină întreținere.

Citeste mai mult
Perene de stancarie

Arata 1-24 plante din 37 rezultate

Arata 1-24 sin 37 produs(e)
Arata 1-24 plante din 37 rezultate
Arata 1-24 sin 37 produs(e)

Grădinile de piatră sunt o alegere populară pentru grădinarii care doresc să creeze un spațiu exterior atractiv din punct de vedere vizual și care necesită puțină întreținere. Una dintre cele mai bune modalități de a îmbunătăți aspectul unei grădini de piatră este de a încorpora plante perene. Plantele perene revin an de an, ceea ce le face o investiție excelentă pentru orice grădină. 

Asterul alpin: Această plantă rezistentă este o completare perfectă pentru o grădină de stâncă. Produce flori uimitoare de culoare albastru-violet la sfârșitul verii și începutul toamnei. Asterul alpin preferă soarele deplin și un sol bine drenat.

Iris pitic: Aceste flori mici și delicate sunt o alegere excelentă pentru grădinile de piatră. Irisul pitic vine într-o gamă de culori, inclusiv albastru, violet, galben și alb. Se dezvoltă în sol bine drenat și în plin soare.

Phlox târâtor: Această frumoasă acoperire a solului produce mase de flori roz, albastre sau albe primăvara. Este o plantă care necesită puțină întreținere și care necesită un sol bine drenat și soare deplin.

Sempervivum : Această plantă suculentă este o completare excelentă pentru orice grădină de piatră. Este disponibilă într-o gamă de culori, inclusiv verde, roșu și albastru. Sempervivum  preferă un sol bine drenat și soare deplin.

Sedum: Această plantă este cunoscută pentru rezistența și toleranța la secetă. Vine într-o gamă de culori și produce flori frumoase roz, roșii sau albe în timpul verii. Sedum preferă solul bine drenat și soarele deplin.

Sedum Rubrotinctum: Această plantă este o alegere excelentă pentru grădinile de piatră, deoarece poate tolera condițiile de sol sărace. Stonecrop produce mase de flori mici, în formă de stea, în timpul verii. Preferă soarele deplin și un sol bine drenat.

Muschi Phlox: Această plantă de acoperire a solului produce mase de flori roz, albastre sau albe primăvara. Preferă soarele deplin și un sol bine drenat.

Narcise pitice: Aceste flori mici sunt o alegere excelentă pentru grădinile de piatră. Ele produc flori frumoase galbene, albe sau portocalii primăvara. Narcisele pitice preferă solul bine drenat și soarele plin.

Nu Ma Uita: Această plantă rezistentă produce flori albastre uimitoare primăvara. Preferă un sol bine drenat și soare deplin.

Aubrieta: Această plantă de acoperire a solului produce mase de flori mov, roz sau albastre primăvara. Preferă solul bine drenat și soarele plin.

Există multe plante perene minunate din care puteți alege atunci când creați o grădină de piatră. Cheia este să alegeți plante care pot tolera condițiile specifice de creștere din grădina dvs. Prin selectarea plantelor potrivite, puteți crea un spațiu exterior frumos și cu întreținere redusă, de care vă puteți bucura ani la rând.

Top