lcp
Afiseaza modulele
Perioada de inflorire
Conditii de lumina
Pret
lei lei
Filter

Wisteria - Glicina

Wisteria sau Glicina o planta frumoasă care se cațără, cu buchete lungi și parfumate de flori purpurii, albastre, roz sau albe.

Citeste mai mult
Wisteria - Glicina

Arata 1-13 plante din 13 rezultate

Arata 1-13 sin 13 produs(e)
Arata 1-13 plante din 13 rezultate
Arata 1-13 sin 13 produs(e)

Wisteria sau Glicina o planta frumoasă care se cațără, cu buchete lungi și parfumate de flori purpurii, albastre, roz sau albe. Este o alegere populară pentru grădinarii care doresc să adauge o notă de eleganță mediului lor exterior, datorită florilor sale minunate și naturii sale durabile.

Unde se plantează

Este esențial să alegeți un loc însorit, cu sol bine drenat, pentru cultivarea glicinei. Udarea și fertilizarea în mod regulat pot ajuta Wisteria să se dezvolte, iar o tăiere și o formare atentă vor favoriza o dezvoltare sănătoasă. Wisteria este o alegere excelentă pentru a adăuga atractivitate verticală peisajului dumneavoastră, deoarece poate fi antrenată să crească pe foișoare, pergole sau spaliere.

Îngrijirea Wisteriei:

Este esențial să fiți atenți la dăunători și boli atunci când îngrijiți wisteria. Tunderea regulată va ajuta la menținerea sănătății viței de vie și va stimula înflorirea, iar antrenarea viței de vie pentru a crește pe o structură de susținere o va împiedica să copleșească plantele adiacente.

Wisteria este o planta cățărătoare minunată și care necesită puțină întreținere, care va fi o piesă de rezistență în grădina dvs. pentru mulți ani de acum încolo. Este o modalitate dovedită de a adăuga frumusețe și intrigă mediului dvs. exterior cu o îngrijire și o amplasare corectă.

Top