lcp
Salcam Japonez
Salcam Japonez
Salcam Japonez
Salcam Japonez
Salcam Japonez
Salcam Japonez

Salcam Japonez

(Sophora japonica)
Disponibil in curand
cu TVA
Copacii din genul Sophora japonica, cunoscuți și sub numele de Salcâmul Japonez Pletos, sunt indigeni în Asia de Est (China și Coreea, introdusi ulterior în Japonia). Frunzele acestei plante care face parte din familia Faboideae cad toamna. Se dezvoltă într-o coroană groasă și încăpătoare, care are o formă ondulată.

Livrare rapida in toata tara

Dimensiune
Produs disponibil cu alte optiuni

Title top

Reassurrance title

Reassurrance bold text CMS link
Additional reassurrance text

Title top

Reassurrance title

Additional reassurrance text

Florile au o nuanță alb-gălbuie și cresc în tufă. Frunzele cresc într-o formă penată, formată din aproximativ 7-16 foliole în nuanțe de verde, iar florile cresc într-un smoc.

August este luna în care salcâmul Japonez Pletos înflorește pentru prima dată. Este un arbore care se dezvoltă cel mai bine atunci când beneficiază de lumină și soare din abundență. Are o prezență impunătoare și are potențialul de a ajunge la o înălțime de peste 10 metri. Poate rezista la temperaturi scăzute, la perioade prelungite de secetă și la niveluri ridicate de poluare și se dezvoltă bine în soluri fertile, calcaroase și bine drenate.

Arborele ornamental cunoscut sub numele de Sophora japonica este o alegere populară pentru utilizarea în grădini, parcuri și alte zone deschise. Este posibil să îl plantați individual, în grupuri sau chiar de-a lungul aleilor. Salcâmul Japonez Pletos este cultivat pentru scoarța, florile și frunzele sale ornamentale.

Fii primul (prima) care isi scrie parerea !

01343
0 Produse

Detalii Produs

Perioada de inflorire
August
Conditii de lumina
Soare
Inaltime aproximativa la maturitate
Peste 10 metri
Latin
Sophora japonica

Referinte specifice

MPN
Sophora japonica
Top