lcp
Tei argintiu Szeleste
Tei argintiu Szeleste

Tei argintiu Szeleste

(Tilia argentea Szeleste)
1 (1)
Disponibil in curand
cu TVA
Tilia argentea Szeleste face parte din familia Tiliaceae și se caracterizează prin frunzele sale căzătoare. Acest copac este unul foios. Trunchiul continuă să își dezvolte puterea și erecția. Când ajunge la maturitate, coroana devine destul de mare și este acoperită de frunze.
1 (1)

Livrare rapida in toata tara

Dimensiune
Produs disponibil cu alte optiuni

Title top

Reassurrance title

Reassurrance bold text CMS link
Additional reassurrance text

Title top

Reassurrance title

Additional reassurrance text

Suprafața superioară a frunzelor este de culoare verde-albicioasă până la gri-argintiu, iar partea inferioară a frunzelor are o margine verde-închis care este zimțată. Frunzele cresc în formă deltoidă. Florile sunt de un galben frumos și au un parfum minunat.

Teiul argintiu Szeleste este clasificat ca fiind un arbore mare, deoarece are potențialul de a atinge o înălțime de peste 10 metri în timpul vieții sale. Luna iulie este luna în care înflorește și este extrem de rezistent la secetă, precum și la ger și frig. Solurile care sunt fertile, argiloase și bine drenate sunt ideale pentru grădinărit. Este foarte tolerantă la poluarea aerului care poate fi întâlnită în orașele aglomerate.

Calitățile ornamentale ale arborelui Tilia argentea Szeleste includ obiceiul, coroana, frunzișul și florile. În timpul lunilor de vară, coroana sa groasă proiectează umbra adecvată de care este nevoie. Este un arbore adecvat pentru ornamentarea spațiilor publice, cum ar fi parcurile și străzile. Tilia argentea Szeleste poate fi cultivat individual sau în rânduri, indiferent de estetica pe care o preferați. Pe lângă utilizarea lor sub formă de ceai, florile de tei sunt folosite și în industria medicală pentru a trata, a vindeca sau a oferi alinare pentru o gamă largă de afecțiuni.

1/5
Dana I 22 Mar 2024

Vrei sa ne spui parerea ta?

01346
0 Produse

Detalii Produs

Perioada de inflorire
Iulie
Conditii de lumina
Soare
Inaltime aproximativa la maturitate
Peste 10 metri
Latin
Tilia argentea Szeleste

Referinte specifice

MPN
Tilia argentea Szeleste
Top