lcp

Salcam Japonez Pletos

(Sophora japonica Pendula)
392,15 lei
cu TVA
Sophora japonica Pendula, cunoscut in general sub numele de Salcâmul Japonez Pletos, este un arbore cu frunze caduce,căzătoare. Face parte din familia Fabaceae. China,  Coreea si Janpoina sunt țările sale de origine. Coroana este pendulara  și destul de lată. Frunzele au o structură penată și o colorație verde lucios pe toată suprafața.

Livrare rapida in toata tara

Dimensiune
Produs disponibil cu alte optiuni
Produs disponibil cu alte optiuni

Title top

Reassurrance title

Reassurrance bold text CMS link
Additional reassurrance text

Title top

Reassurrance title

Additional reassurrance text

Aspectul pendular este cauzat de ramurile care cresc în jos spre pământ. Când vine toamna, frunzele capătă o nuanță aurie. Foarte rar, Salcâmul Japonez Pletos va produce flori.

La maturitate, un arbore Sophora japonica Pendula poate atinge o înălțime cuprinsă între 5 și 10 metri. Acest arbore are o rată de creștere foarte lentă.

Salcâmul Japonez Pletos se dezvoltă cel mai bine în plin soare, dar se poate adapta cu ușurință la condițiile în care există o umbră parțială. Are o toleranță ridicată atât la secetă, cât și la poluarea aerului. Bogat în nutrienți, umed, nisipos, argilos și cu drenaj bun sunt condițiile de sol ideale pentru cultivarea Salcâmul Japonez Pletos.

Arborele ornamental Sophora japonica Pendula este utilizat în mod obișnuit în amenajarea spațiilor verzi, a parcurilor și a grădinilor.

Fii primul (prima) care isi scrie parerea !

01086
0 Produse

Detalii Produs

Conditii de lumina
Semi-umbra
Soare
Inaltime aproximativa la maturitate
5 - 10 metri
Latin
Sophora japonica Pendula

Referinte specifice

MPN
Sophora japonica Pendula
Top