lcp
Hamamelis Jelena
Hamamelis Jelena
Hamamelis Jelena
Hamamelis Jelena

Hamamelis Jelena

(Hamamelis Jelena)
Disponibil in curand
cu TVA
Hamamelis Jelena este un arbust magnific de foioase care are un preț ridicat datorită florilor strălucitoare și captivante pe care le produce. Această plantă a fost găsită inițial în America de Nord și este cunoscută pentru aspectul distinctiv și încântător al frunzelor sale, care, toamna, se transformă într-o nuanță uimitoare de galben.

Livrare rapida in toata tara

Dimensiune
Produs disponibil cu alte optiuni

Title top

Reassurrance title

Reassurrance bold text CMS link
Additional reassurrance text

Title top

Reassurrance title

Additional reassurrance text

Hamamelis Jelena este un arbust de talie medie, care are potențialul de a atinge o înălțime de 3 metri și o lățime de 2 metri în timpul vieții sale. Rata sa de creștere este considerată modestă și este simplu de îngrijit, atât timp cât se efectuează o tăiere regulată.

Ciorchinii de flori parfumate, de un galben strălucitor, sunt produse de planta Hamamelis Jelena. Aceste flori înfloresc fie la sfârșitul iernii, fie la începutul primăverii. Aceste flori sunt destul de mici, cu un diametru de aproximativ 1,5 centimetri, și cresc în grupuri de trei până la cinci. Petalele sunt subțiri și curbate, ceea ce oferă florilor un aspect deosebit și captivant. În plus, Hamamelis Jelena poartă fructe mici, fragile, care măsoară aproximativ 1 centimetru în diametru.

Acest arbust se simte cel mai bine într-un sol bine drenat și o oarecare umbră, dar poate supraviețui în plin soare în climatele mai calde, dacă condițiile sunt adecvate. Este o plantă robustă care poate supraviețui la temperaturi de până la -20 grade Celsius. Hamamelis Jelena preferă o cantitate medie de apă și trebuie fertilizat doar o dată pe an, în timpul primăverii.

Hamamelis Jelena este un arbust uimitor și unic, care cu siguranță va injecta un strop de culoare vibrantă în orice grădină în care este plantat. Atât grădinarii, cât și peisagiștii gravitează în jurul utilizării acestuia ca punct focal datorită aspectului captivant al florilor și frunzelor sale.

Fii primul (prima) care isi scrie parerea !

01041
0 Produse

Detalii Produs

Latin
Hamamelis Jelena

Referinte specifice

MPN
Hamamelis Jelena
Top