lcp
Philadelphus Aureus
Philadelphus Aureus
Philadelphus Aureus
Philadelphus Aureus

Lamaita Aurie

(Philadelphus Aureus)
19,80 lei
cu TVA
Magnificul Philadelphus aureus este un arbust cu frunze caduce, originar din continentul nord-american. Este bine cunoscut pentru uimitoarea frunză galben-aurie care apare primăvara și persistă pe tot parcursul lunilor de vară. Faptul că acest arbust este capabil să atingă înălțimi de până la 2,5 metri și lățimi de până la 2 metri îl face un accesoriu excelent pentru orice grădină sau peisaj.

Livrare rapida in toata tara

Dimensiune
Produs disponibil cu alte optiuni
Produs disponibil cu alte optiuni

Title top

Reassurrance title

Reassurrance bold text CMS link
Additional reassurrance text

Title top

Reassurrance title

Additional reassurrance text

Frunzele plantei Philadelphus Aureus au o formă ovală și au o lungime cuprinsă între 5 și 10 cm. Florile acestui arbust sunt, de asemenea, o priveliște frumoasă de admirat, petalele lor fiind de culoare alb pur, iar staminele de un galben strălucitor. Florile pot ajunge la un diametru de până la 5 cm atunci când sunt complet deschise și înfloresc de la sfârșitul primăverii până la începutul verii.

Philadelphus aureus este un arbust rezistent care se dezvoltă într-o varietate de circumstanțe și poate crește în multe tipuri de soluri diferite. Crește bine în solul care se drenează bine și primește multă lumină directă a soarelui. Datorită rezistenței sale la secetă după ce s-a stabilit, acest arbust este o alegere excelentă pentru orice grădină, deoarece necesită puțină îngrijire.

Planta Philadelphus aureus necesită foarte puțină tăiere în ceea ce privește întreținerea sa. Dacă doriți să păstrați forma acestui arbust și să încurajați o nouă dezvoltare, este în interesul dumneavoastră să îl tăiați imediat ce a terminat de înflorit. De asemenea, se recomandă ca fertilizarea să se facă primăvara, pentru a favoriza o dezvoltare sănătoasă și frunze vii.

Philadelphus Aureus este un arbust uimitor, care nu necesită multă întreținere și are potențialul de a conferi un aer de rafinament rafinat oricărei grădini sau peisaj. Datorită frunzișului său galben-auriu uluitor și a florilor sale albe ca zăpada, este o opțiune remarcabilă pentru oricine este interesat de plante.

Fii primul (prima) care isi scrie parerea !

01045
0 Produse

Detalii Produs

Latin
Philadelphus Aureus

Referinte specifice

MPN
Philadelphus Aureus
Top