lcp
Potentilla Pink Beauty
Potentilla Pink Beauty

Potentilla Pink Beauty

(Potentilla Pink Beauty)
19,80 lei
cu TVA
Acest arbust superb înflorit, cunoscut sub numele de Potentilla Pink Beauty, va conferi un aer de rafinament rafinat oricărei grădini sau peisaj în care este plantat. Această plantă tenace este originară din emisfera nordică și este bine cunoscută pentru florile roz uimitoare care înfloresc de la sfârșitul primăverii până la începutul lui septembrie.

Livrare rapida in toata tara

Dimensiune
Produs disponibil cu alte optiuni
Produs disponibil cu alte optiuni

Title top

Reassurrance title

Reassurrance bold text CMS link
Additional reassurrance text

Title top

Reassurrance title

Additional reassurrance text

Datorită faptului că Potentilla Pink Beauty poate atinge o înălțime de până la 1,5 metri și o lățime de până la 1,5 metri în timpul vieții sale, este o opțiune excelentă fie pentru a crea o frontieră frumoasă, fie pentru a umple suprafețe mari. Deși se dezvoltă cel mai bine în plin soare și pe un sol care se drenează bine, este tolerantă la o mare varietate de condiții de creștere și tipuri de sol.

Potentilla Pink Beauty are flori care înfloresc într-o nuanță strălucitoare de roz și pot atinge un diametru de până la 2,5 cm. Acestea sunt generate în grupuri și sunt foarte căutate de insectele polenizatoare precum albinele și fluturii. Frunzișul acestei plante este, de asemenea, destul de frumos, incluzând frunze verzi delicate, cu o textură catifelată, care sunt dispuse într-o coroană rotunjită în centrul plantei.

Acest arbust necesită foarte puțină întreținere și necesită puțină îngrijire din partea dumneavoastră pentru a păstra aspectul său optim. După ce a fost stabilit, este rezistent la secetă și nu are nevoie să fie fertilizat în mod regulat. Cel mai bine este să efectuați orice tăiere necesară la începutul primăverii pentru a-i păstra forma și a încuraja o nouă creștere.

Potentilla Pink Beauty este o plantă uluitor de superbă și adaptabilă, care cu siguranță va oferi culoare și interes oricărei grădini sau peisaj în care este plantată. Datorită rezistenței sale la boli și cerințelor reduse de întreținere, este o opțiune excelentă pentru grădinari de toate nivelurile de expertiză.

Fii primul (prima) care isi scrie parerea !

01055
0 Produse

Detalii Produs

Latin
Potentilla Pink Beauty

Referinte specifice

MPN
Potentilla Pink Beauty
Top