lcp
Symphoricarpos Magic Berry
Symphoricarpos Magic Berry
Symphoricarpos Magic Berry
Symphoricarpos Magic Berry

Symphoricarpos Magic Berry

(Symphoricarpos Magic Berry)
19,80 lei
cu TVA
Symphoricarpos Magic Berry este o plantă unică în felul ei, care se poate adapta la o mare varietate de condiții și este ideală pentru a aduce o notă de încântare în orice grădină sau peisaj. Este posibil ca acest arbust veșnic verde să atingă o înălțime de 2 metri și o lățime de 1,5 metri de-a lungul vieții sale în America de Nord, țara sa natală. Această plantă nu numai că este rezistentă la o mare varietate de boli și dăunători, dar poate suporta și o varietate de tipuri diferite de sol.

Livrare rapida in toata tara

Dimensiune
Produs disponibil cu alte optiuni
Produs disponibil cu alte optiuni

Title top

Reassurrance title

Reassurrance bold text CMS link
Additional reassurrance text

Title top

Reassurrance title

Additional reassurrance text

Frumusețea extraordinară a boabelor produse de planta Symphoricarpos Magic Berry este, fără îndoială, una dintre cele mai distinctive caracteristici ale acesteia. Aceste fructe mici, de culoare roz, au un diametru de aproximativ un centimetru și prezintă o nuanță strălucitoare a culorii roz. Acestea încep să apară la sfârșitul verii și continuă să fie prezente până în timpul iernii, oferind un spectacol superb de culoare și textură. Boabele pot fi, de asemenea, consumate și folosite la prepararea unor plăceri culinare, cum ar fi gemuri, jeleuri și alte conserve.

Symphoricarpos Magic Berry este o plantă care necesită foarte puțină întreținere, fiind nevoie de foarte puțină tăiere și doar de o cantitate mică de udare în fiecare săptămână. Se descurcă mai bine în plin soare, spre deosebire de puțină umbră. Deoarece păsărilor și altor animale mici le place să mănânce boabele, această plantă poate fi o alegere excelentă pentru a atrage o varietate de diferite tipuri de animale sălbatice în grădina dumneavoastră.

Symphoricarpos Magic Berry este o plantă uimitoare care poate fi folosită într-o varietate de cadre și care cu siguranță va conferi un aer mistic oricărei grădini sau peisaj în care va locui. Este o opțiune excelentă atât pentru grădinarii neexperimentați, cât și pentru cei experimentați, datorită fructelor magnifice pe care le produce, rezistenței naturii sale și cerințelor reduse de întreținere pe care le are.

Fii primul (prima) care isi scrie parerea !

01067
0 Produse

Detalii Produs

Latin
Symphoricarpos Magic Berry

Referinte specifice

MPN
Symphoricarpos Magic Berry
Top