lcp
Weigela Atropurpurea Nana
Weigela Atropurpurea Nana

Weigela Atropurpurea Nana

(Weigela Atropurpurea Nana)
19,80 lei
cu TVA
Weigela Atropurpurea Nana este un arbust superb, ideal pentru a adăuga un strop de culoare în orice grădină sau peisaj, datorită capacității sale de a produce o gamă largă de nuanțe vibrante. Datorită faptului că acest arbust atinge în mod normal doar o înălțime de un metru și o lățime de un metru pe măsură ce se maturizează, este o opțiune excelentă pentru utilizarea în grădinile mai mici sau ca plantă pentru crearea de borduri.

Livrare rapida in toata tara

Dimensiune
Produs disponibil cu alte optiuni
Produs disponibil cu alte optiuni

Title top

Reassurrance title

Reassurrance bold text CMS link
Additional reassurrance text

Title top

Reassurrance title

Additional reassurrance text

Weigela Atropurpurea Nana este bine cunoscută pentru culoarea purpurie întunecată uimitoare a frunzelor sale, care este echilibrată de culoarea roz moale a florilor care înfloresc pe plantă în lunile de primăvară și vară. Acest arbust are frunze cu o formă aproximativ ovală și o lungime cuprinsă între aproximativ 5 și 10 centimetri.

Acest arbust necesită foarte puțină întreținere și necesită puțină grijă din partea dumneavoastră pentru a păstra aspectul său optim. Crește bine în solul care se drenează bine și primește multă lumină solară directă. Datorită rezistenței sale la secetă, este o opțiune excelentă pentru locațiile care primesc o cantitate scăzută de precipitații.

Weigela Atropurpurea Nana este un arbust excepțional de rezistent, care poate supraviețui la temperaturi de până la -20 grade Celsius. De asemenea, este rezistent atât la insecte, cât și la boli, ceea ce îl face o alternativă cu întreținere redusă, care poate fi folosită în orice grădină.

Weigela Atropurpurea Nana este un arbust superb și adaptabil, care cu siguranță va conferi un aer de rafinament oricărei grădini sau peisaj în care este amplasat. Datorită staturii sale mici, a frunzelor frumoase și a florilor delicate, este o plantă foarte căutată de grădinari și peisagiști deopotrivă.

Fii primul (prima) care isi scrie parerea !

01073
0 Produse

Detalii Produs

Latin
Weigela Atropurpurea Nana

Referinte specifice

MPN
Weigela Atropurpurea Nana
Top