lcp
Weigela Red Prince
Weigela Red Prince
Weigela Red Prince
Weigela Red Prince

Weigela Red Prince

(Weigela Red Prince)
19,80 lei
cu TVA
Weigela Red Prince este un arbust magnific de foioase, destul de popular datorită popularității florilor sale strălucitoare de culoare stacojie și a frunzelor groase de culoare verde-smarald. Este posibil ca acest arbust să atingă o înălțime de 2 metri și o lățime de 1,5 metri pe măsură ce se maturizează, ceea ce îl face un accesoriu excelent pentru orice grădină sau peisaj.

Livrare rapida in toata tara

Dimensiune
Produs disponibil cu alte optiuni
Produs disponibil cu alte optiuni

Title top

Reassurrance title

Reassurrance bold text CMS link
Additional reassurrance text

Title top

Reassurrance title

Additional reassurrance text

Weigela Red Prince este cunoscută pentru că produce o abundență de flori în formă de trompetă, de culoare roșu închis, care pot atinge o lungime maximă de 4 cm și sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni. Colibri și fluturi se înghesuie la aceste flori atunci când înfloresc la sfârșitul primăverii și începutul verii, deoarece sunt sursa lor de hrană preferată.

Weigela Red Prince are frunze de o nuanță lucioasă de verde închis și care pot atinge o lungime maximă de 10 cm. Acestea sunt așezate în mod opus una față de cealaltă de-a lungul tulpinii și servesc ca un fundal minunat pentru florile de un roșu aprins.

Acest arbust crește cel mai bine într-un sol bine drenat, care primește mai degrabă soare deplin decât umbră parțială. În plus, odată ce s-a stabilit, este rezistent la secetă și are nevoie de foarte puțină întreținere. După ce planta a terminat de înflorit, este timpul să o tăiați, astfel încât să își păstreze forma și să încurajeze o nouă creștere.

Orice grădină sau spațiu exterior va beneficia foarte mult de adaosul de culoare și textură oferit de Weigela Red Prince. Este o plantă distinctivă, care cu siguranță va uimi datorită florilor roșii magnifice și a frunzelor verzi bogate pe care le posedă. Orice grădinar care dorește să adauge un strop de culoare spațiului său exterior ar trebui să investească neapărat într-un arbust Weigela Red Prince datorită modului în care necesită puțină întreținere și cât de durabil este în general.

Fii primul (prima) care isi scrie parerea !

01076
0 Produse

Detalii Produs

Latin
Weigela Red Prince

Referinte specifice

MPN
Weigela Red Prince
Top