lcp
Arbust Hebe vernicosa
Arbust Hebe vernicosa
Arbust Hebe vernicosa
Arbust Hebe vernicosa

Arbust Hebe vernicosa

(Hebe vernicosa)
19,80 lei
cu TVA
Hebe vernicosa este un arbust originar din Chile și Noua Zeelandă. Este veșnic verde și crește de obicei până la aproximativ un metru în înălțime și lățime. Are frunze mici, ovale, care sunt pestrițe, cu diferite nuanțe de crem, violet, verde și roz. Tulpinile sunt de culoare brun-roșiatică, iar arbustul produce flori mici albe primăvara. Hebe vernicosa este un arbust atractiv care poate fi folosit pentru a adăuga interes în multe peisaje. Este deosebit de încântător în grădinile de piatră, deoarece necesită puțină întreținere și este tolerant la secetă, ceea ce îl face ușor de îngrijit.

Livrare rapida in toata tara

Dimensiune
Produs disponibil cu alte optiuni
Produs disponibil cu alte optiuni

Title top

Reassurrance title

Reassurrance bold text CMS link
Additional reassurrance text

Title top

Reassurrance title

Additional reassurrance text

Arbustul este relativ rezistent și poate tolera temperaturi de până la -13°C. Trebuie plantat într-un loc însorit, într-un sol bine drenat, care trebuie să fie de preferință neutru spre acid. Apa ar trebui să fie furnizată numai atunci când ultimul centimetru sau doi centimetri de sol este uscat. În funcție de sol și de climă, este posibil ca Hebe vernicosa să trebuiască să fie protejată de vremea rece cu mulci. Tunderea nu este necesară pentru a-i menține forma, dar poate fi făcută pentru a-i modela sau controla dimensiunea.

Hebe vernicosa este un arbust cu creștere lentă, dar este posibilă înmulțirea cu succes din butași de tulpină plantați în sol umed și ordonat. De asemenea, este posibilă înmulțirea prin divizarea rădăcinilor și prin înmulțirea prin strat de aer. Atunci când se înmulțește din butași, este important ca butașii să fie menținuți umezi, fie prin pulverizare, fie prin acoperirea lor cu plastic. Hebe vernicosa este predispus la dăunători, cum ar fi afidele și cochiliile, astfel încât arbustul trebuie verificat periodic pentru dăunători și tratat dacă este necesar.

Fii primul (prima) care isi scrie parerea !

01604
0 Produse

Detalii Produs

Perioada de inflorire
Iunie
Mai
Proprietati
Vesnic Verde
Conditii de lumina
Semi-umbra
Soare
Inaltime aproximativa la maturitate
30 - 50 cm
Latin
Hebe vernicosa

Referinte specifice

MPN
Hebe vernicosa
Top