lcp
Corn Sangeriu
Corn Sangeriu
Corn Sangeriu
Corn Sangeriu

Corn Sangeriu

(Cornus sanguinea)
Disponibil in curand
cu TVA
Familia Cornaceae include arbustul ornamental cunoscut sub numele de Cornus sanguinea, care se caracterizează prin frunzele sale căzătoare. Numele comun al acestui soi spectaculos este "Sanger" . Nuanța roșiatică-portocalie pe care o au ramurile îi conferă o calitate decorativă deosebita. Frunzele au o formă ovală care se îngustează într-un vârf la capăt și sunt de diferite nuanțe de verde închis.

Livrare rapida in toata tara

Dimensiune
Produs disponibil cu alte optiuni

Title top

Reassurrance title

Reassurrance bold text CMS link
Additional reassurrance text

Title top

Reassurrance title

Additional reassurrance text

Florile sunt destul de mici și fiecare dintre ele are patru petale care variază în nuanță de la alb-crem la alb-deschis. Acestea înfloresc în buchete. Fructele sunt destul de mici, sferice și de culoare închisă.

Cornus sanguinea este un arbust de joasă înălțime, care are potențialul de a atinge o înălțime cuprinsă între 200 și 300 de centimetri. Se descurcă cel mai bine atunci când este plantat în plină lumină solară, dar poate supraviețui și în locații care primesc umbră parțială.

Cornus sanguinea este un arbust care poate fi folosit ca decor pe tot parcursul anului. Este adaptabil la orice grădină. În plus, are aplicații în domeniul amenajărilor peisagistice. Este posibil să îl plantați singur sau împreună cu alte tipuri de vegetație.

Fii primul (prima) care isi scrie parerea !

00975
0 Produse

Detalii Produs

Conditii de lumina
Semi-umbra
Soare
Inaltime aproximativa la maturitate
200 - 300 cm
Latin
Cornus sanguinea

Referinte specifice

MPN
Cornus sanguinea
Top