lcp
Brad Coreean
Brad Coreean
Brad Coreean
Brad Coreean
Brad Coreean
Brad Coreean
Brad Coreean
Brad Coreean

Brad Coreean

(Abies koreana)
Disponibil in curand
cu TVA
Denumirea populară a acestui conifer este Bradul Corean, dar denumirea sa științifică este Abies koreana. Această plantă este membră a familiei Pinaceae. Acest tip de copac își păstrează culoarea verde ceară pe tot parcursul anului. Această specie specială de brad este indigenă în Coreea de Sud și necesită o altitudine de 1000 până la 1900 de metri pentru a se dezvolta acolo.

Livrare rapida in toata tara

Dimensiune
Produs disponibil cu alte optiuni

Title top

Reassurrance title

Reassurrance bold text CMS link
Additional reassurrance text

Title top

Reassurrance title

Additional reassurrance text

Acele aplatizate care măsoară între unu și doi centimetri în lungime alcătuiesc frunzele copacului Abies koreana. Culoarea acelor poate fi descrisă ca fiind verde-albăstruie sau gri-albăstruie, în funcție de lumină. Bradul veșnic verde nu-și pierde niciodată culoarea vibrantă a frunzelor. Scoarța trunchiului este netedă și are câteva urme de rășină, care are o culoare care se situează undeva între gri și maro. Conurile au o formă cilindrică, iar conurile tinere au o culoare verde deschis atunci când apar pentru prima dată. Cu toate acestea, pe măsură ce se maturizează, conurile capătă o culoare purpurie-violetă deosebit de atractivă.

Bradul Corean are o formă conică, cu ramuri dispuse orizontal, iar ramurile inferioare ale arborelui cad în mod ordonat la sol. Datorită nuanțelor uimitor de variate ale frunzelor copacului și a nuanțelor violet-violet ale conurilor sale, această specie de brad este deosebit de potrivită pentru a fi folosită în decoruri ornamentale.

Bradul Corean își extinde ramurile și trunchiul foarte treptat. Cele mai bune locuri pentru a-l planta sunt în zone care primesc multă lumină solară, dar poate prospera și în zone care primesc puțină umbră. Acest arbore veșnic verde este capabil să reziste la temperaturi ridicate și este, de asemenea, foarte rezistent la efectele poluării. Un sol care se drenează bine este ideal pentru grădinărit. Nu necesită o îngrijire specială și, datorită frumuseții naturale pe care o posedă, va face o treabă excelentă în decorarea spațiilor verzi.

Datorită contrastului izbitor dintre culorile frunzelor verzi-albastre și ale conurilor purpurii-violete, arborele Abies koreana poate fi cultivat ca specimen solitar în grădini și parcuri, unde contribuie la crearea unui peisaj care îți taie respirația. Cea mai comună utilizare a acestui conifer este ca arbore sau arbust ornamental. În plus, creează un efect uluitor în grădinile de stancarie.

Fii primul (prima) care isi scrie parerea !

01391
0 Produse

Detalii Produs

Proprietati
Vesnic Verde
Conditii de lumina
Soare
Inaltime aproximativa la maturitate
5 - 10 metri
Latin
Abies koreana

Referinte specifice

MPN
Abies koreana
Top