lcp
Pin negru
Pin negru
Pin negru
Pin negru

Pin negru

(Pinus nigra Fastigiata)
Disponibil in curand
cu TVA
Denumirea comună "Pin negru" se referă la o specie de conifere cunoscută sub denumirea științifică de Pinus nigra Fastigiata. Acest conifer veșnic verde este membru al familiei de plante Pinaceae. Deoarece poate rămâne neafectat de prezența poluării în mediul său, este o componentă esențială a amenajărilor urbane.

Livrare rapida in toata tara

Dimensiune
Produs disponibil cu alte optiuni

Title top

Reassurrance title

Reassurrance bold text CMS link
Additional reassurrance text

Title top

Reassurrance title

Additional reassurrance text

Această specie are potențialul de a atinge înălțimi cuprinse între 5 și 10 metri, în funcție de stadiul său de dezvoltare și de maturitate. În ceea ce privește amplasarea sa, ar trebui să se afle, în mod ideal, într-o zonă care primește o cantitate semnificativă de lumină naturală a soarelui (cel puțin șase ore pe zi), deoarece acest lucru va favoriza dezvoltarea sănătoasă a plantei. Deoarece nu este un conifer pretențios, este capabil să se adapteze la aproape orice tip de sol și să crească cu succes oriunde este plantat. Structura coroanei capătă forma unei piramide și pare a fi destul de densă și luxuriantă. Pinul cunoscut sub numele de Pinus nigra Fastigiata se remarcă prin conurile de culoare brun-gălbuie care pot ajunge să aibă între 5 și 8 centimetri lungime.

Pinul negru are o rată de creștere moderată, câștigând între 30 și 50 de centimetri în înălțime în fiecare an. Acest conifer poate rezista perioadelor de secetă, precum și temperaturilor scăzute, fără a suferi daune. Primăvara, ar trebui să luați în considerare aplicarea de îngrășăminte cu un conținut ridicat de substanțe organice care pot stimula creșterea, deoarece acesta este cel mai bun moment al anului pentru a face acest lucru.

Fii primul (prima) care isi scrie parerea !

01416
0 Produse

Detalii Produs

Proprietati
Vesnic Verde
Conditii de lumina
Soare
Inaltime aproximativa la maturitate
5 - 10 metri
Latin
Pinus nigra Fastigiata

Referinte specifice

MPN
Pinus nigra Fastigiata
Top