lcp

Ienupar Moonglow

(Juniperus Moonglow)
25,00 lei
cu TVA
Juniperus Moonglow este un arbust veșnic verde, cunoscut pentru frumusețea sa izbitoare. Are ace delicate, moi la atingere, ceea ce îi conferă o senzație de catifelare. Frunzișul este de un verde intens, cu margini galbene și o nuanță argintie, ceea ce îi conferă un aspect strălucitor. Tulpinile sunt rigide și drepte, ceea ce îl face ușor de modelat pentru accente în grădini sau plantații de fundație. Frunzișul rămâne verde pe tot parcursul iernii, iar cu apă și tăiere moderată, acest arbust poate trăi zeci de ani.

Livrare rapida in toata tara

Dimensiune
Produs disponibil cu alte optiuni
Produs disponibil cu alte optiuni

Title top

Reassurrance title

Reassurrance bold text CMS link
Additional reassurrance text

Title top

Reassurrance title

Additional reassurrance text

Moonglow este o opțiune excelentă pentru un fundal într-o grădină, deoarece își păstrează forma și dimensiunea cu o întreținere minimă. Dimensiunea maximă pe care o poate atinge acest arbust este de 1 m în lățime și 1,5 m în înălțime, dar poate fi ușor tăiat pentru a se adapta la orice dimensiune de spațiu. Are nevoie de lumină solară integrală și de un sol bine drenat. Tolerează diferite niveluri de PH al solului, de la acid la alcalin, și condiții uscate sau umede.

Juniperus Moonglow este un arbust care necesită puțină întreținere și se poate adapta la o mare varietate de condiții de creștere. Rezistența crescută la frig îl face perfect pentru climatele mai reci și este, de asemenea, o alegere excelentă pentru garduri vii de fundație și de intimitate. Acest arbust veșnic verde va lumina orice peisaj cu nuanțele sale galbene și argintii izbitoare, iar toleranța sa atât la secetă, cât și la vânt îl face o alegere excelentă pentru orice grădină.

Fii primul (prima) care isi scrie parerea !

01444
0 Produse

Detalii Produs

Latin
Juniperus Moonglow

Referinte specifice

MPN
Juniperus Moonglow
Top