lcp

Vita de Canada Star Showers

(Parthenocissus quinquefolia Star Showers)
Disponibil in curand
cu TVA
Parthenocissus quinquefolia Star Showers este o viță frumoasă, cu frunze caduce, perfectă pentru amenajări peisagistice sau ca specimen în grădină. Această varietate de viță-de-vie de Virginia crește rapid, ceea ce o face o alegere excelentă pentru persoanele care au nevoie de o viță-de-vie cu creștere rapidă. Frunzele verzi înstelate ale acestei plante se transformă într-o culoare roșie intensă toamna. De asemenea, va produce fructe de pădure de culoare albastru-negru dacă este prezent un polenizator.

Livrare rapida in toata tara

Dimensiune
Produs disponibil cu alte optiuni

Title top

Reassurrance title

Reassurrance bold text CMS link
Additional reassurrance text

Title top

Reassurrance title

Additional reassurrance text

Această plantă preferă soarele până la umbra parțială, cu un sol umed și bine drenat. Odată stabilite, vițele de vie pot ajunge până la 10 metri lungime și au o întindere de aproximativ 5 metri. Vârfurile se pot atașa de aproape orice suprafață verticală, astfel încât o puteți folosi pentru a pune în valoare decorarea pereților și a copacilor. Parthenocissus quinquefolia Star Showers poate fi folosită și pentru a crea un perete de verdeață pentru intimitate sau pentru a umple un colț gol.

Puteți începe să cultivați această viță de vie în aer liber în primăvară, când vremea este caldă. Pentru cele mai bune rezultate, este important să tăiați vița de vie în mod regulat pentru a o ajuta să rămână groasă și luxuriantă. În plus, solul trebuie să fie menținut umed și să fie fertilizat o dată sau de două ori pe an pentru a ajuta la promovarea creșterii.

Parthenocissus quinquefolia Star Showers este un accesoriu atractiv și versatil pentru grădina dumneavoastră. Cu o creștere rapidă și o răspândire impresionantă de până la 10 m pătrați, poate crea un zid viu de culoare și intimitate în grădina dumneavoastră. Această viță de vie viguroasă, cu întreținere redusă, are nevoie de soare deplin până la umbră parțială și de o tăiere regulată pentru a o menține luxuriantă și sănătoasă.

Fii primul (prima) care isi scrie parerea !

01500
0 Produse

Detalii Produs

Latin
Parthenocissus quinquefolia Star Showers

Referinte specifice

MPN
Parthenocissus quinquefolia Star Showers
Top