lcp
Carpen Gard Viu
Carpen Gard Viu
Carpen Gard Viu
Carpen Gard Viu
Carpen Gard Viu
Carpen Gard Viu
Carpen Gard Viu
Carpen Gard Viu

Carpen Gard Viu

(Carpinus betulus)
Disponibil in curand
cu TVA
Carpinus betulus este cunoscut și sub numele de Carpen Gard Viu. Acest arbore ornamental remarcabil face parte din familia Betulaceae și este uluitor nu numai datorită capacității sale extinse de înierbare și drapare, ci și datorită aspectului său luxuriant.

Livrare rapida in toata tara

Dimensiune
Produs disponibil cu alte optiuni

Title top

Reassurrance title

Reassurrance bold text CMS link
Additional reassurrance text

Title top

Reassurrance title

Additional reassurrance text

Această specie de copac este originară din vestul Asiei, precum și din centrul și sudul Europei, și are nevoie de climă caldă pentru a se dezvolta. Poate atinge înălțimi cuprinse între 10 și 12 metri, în funcție de momentul în care ajunge la maturitate și de stadiul de dezvoltare în care se află. Bineînțeles, dacă motivul pentru care a fost plantat a fost acela de a îndeplini funcția unui gard adecvat în locul său, atunci este recomandat să îl curățați și să îl tăiați în mod regulat, în conformitate cu preferințele dumneavoastră. Chiar dacă nu este o specie pretențioasă, se descurcă cel mai bine în soluri neferoase sau alcaline, nisipoase, argiloase și bogate în humus. Este foarte recomandat să o amplasați în zone care fie abundă în lumină naturală, fie sunt semiumede, astfel încât să poată obține cea mai bună creștere posibilă.

Distanța maximă la care se poate răspândi este cuprinsă între 4 și 8 metri. Frunzele sale sunt ofilite, iar toamna poate da fructe de culoare maronie. Se recomandă să luați legătura cu un magazin specializat în protecția plantelor în cazul în care se constată prezența unor dăunători care reprezintă o amenințare pentru creșterea și dezvoltarea plantei.

Fii primul (prima) care isi scrie parerea !

01904
0 Produse

Detalii Produs

Conditii de lumina
Semi-umbra
Soare
Latin
Carpinus betulus

Referinte specifice

MPN
Carpinus betulus
Top