lcp

Deditel Violet

(Pulsatilla vulgaris Violet)
18,00 lei
cu TVA
Pulsatilla vulgaris Violet este o plantă excelentă cu flori perene care se găsește pe pajiștile și pășunile însorite din Europa și Asia de Vest. Această plantă se distinge cu ușurință prin ciorchinii săi de flori violete intense, asemănătoare unor clopoței, și prin frunzele de culoare verde-argintiu, asemănătoare unor degete. Planta este destul de rezistentă, supraviețuind în majoritatea condițiilor de sol și sunt rezistente la secetă. De obicei, crește până la o înălțime de 30-60 cm și are o întindere de 20-30 cm.

Livrare rapida in toata tara

Dimensiune
Stoc epuizat
Stoc epuizat

Title top

Reassurrance title

Reassurrance bold text CMS link
Additional reassurrance text

Title top

Reassurrance title

Additional reassurrance text

Această plantă frumoasă înflorește la sfârșitul primăverii și la începutul verii, cu flori de culoare albastru-violet închis, asemănătoare unor clopoței, care au un miros plăcut. Produce o abundență de frunze argintii izbitoare, care pot forma covoare de frunze dense. Preferă soarele deplin, dar tolerează o oarecare umbră și orice sol bine drenat. Odată stabilită, necesită o îngrijire și o atenție minimă, în afară de tăierea ocazională a capetelor.

Pulsatilla vulgaris Violet este o plantă frumoasă, care necesită puțină întreținere, cu un parfum încântător și este o alegere excelentă pentru o gamă largă de stiluri de grădină. Plantați această frumoasă plantă perenă într-un loc însorit din grădină pentru a obține o afișare ușoară și fiabilă de culori strălucitoare și frumoase în fiecare an.

Fii primul (prima) care isi scrie parerea !

01245

Detalii Produs

Latin
Pulsatilla vulgaris Violet

Referinte specifice

MPN
Pulsatilla vulgaris Violet
Top