lcp
Trandafir Bright as a Button
Trandafir Bright as a Button

Trandafir Bright as a Button

(Rosa Bright as a Button)
75,00 lei
cu TVA
Trandafirul "Bright as a Button" este un trandafir arbustiv, cunoscut și sub numele de Rosa "Bright as a Button" sau Rosa "Chewsumsigns". Este un hibrid de Rosa persica care are o petală roz strălucitor cu un ochi magenta și un stamine auriu. Florile sunt simple sau semi-duble, parfumate și au o lățime de aproximativ 5 cm. Ele sunt purtate în ciorchini mici de 3-7 din vară până toamna. Sunt potrivite pentru tăiere și aranjare și au o durată de viață lungă în vază.

Livrare rapida in toata tara

Dimensiune
Produs disponibil cu alte optiuni
Produs disponibil cu alte optiuni

Title top

Reassurrance title

Reassurrance bold text CMS link
Additional reassurrance text

Title top

Reassurrance title

Additional reassurrance text

Trandafirul "Bright as a Button" este un trandafir mic, stufos, cu tufișuri, care crește până la aproximativ 90 cm în înălțime și întindere. Are tulpini netede și frunze lucioase, de culoare verde închis, care sunt rezistente la boli. Este ideal pentru a adăuga o pată de culoare în orice grădină, în special în grădinile din oraș și din curți, în grădinile de tip cabană și în grădinile informale, în bordurile și straturile de flori. De asemenea, poate fi cultivat ca gard viu sau ca un arbust standard.

Trandafirul Bright as a Button preferă o poziție însorită sau parțial umbrită, în orice sol bine drenat, cu un pH cuprins între 5,0 și 8,0. Are nevoie de udare și hrănire regulată în timpul sezonului de creștere, precum și de o anumită tăiere la sfârșitul iernii sau la începutul primăverii pentru a îndepărta ramurile moarte sau deteriorate. Poate beneficia, de asemenea, de o anumită acoperire cu mulci pentru a proteja rădăcinile și a conserva umiditatea.

Trandafirul Bright as a Button este un soi frumos și fermecător, care poate crea o grădină romantică și aromată, atrăgând albine și fluturi cu nectarul său. Culoarea florilor se schimbă în funcție de temperatură, devenind mai intensă pe vreme mai rece. A fost hibridizat de Chris Warner în 2010 din Rosa persica x 'Baby Love'1. A fost desemnată câștigătoare a premiului RHS Award of Garden Merit în 2018.

Fii primul (prima) care isi scrie parerea !

00261
0 Produse

Detalii Produs

Inflorescenta
în buchet
Inaltimea
95-110 cm
Forma florii
plată
Rezistenta la inghet
-21°C
Culoare
roz
Dimensiunea florii
M (4-7 cm)
Floare
simplă
Latin
Rosa Bright as a Button

Referinte specifice

MPN
Rosa Bright as a Button
Top