lcp
Caprifoi Serotina
Caprifoi Serotina

Caprifoi Serotina

(Lonicera periclymenum Serotina)
5 (1)
28,00 lei
cu TVA
Lonicera periclymenum serotina este o plantă care poate fi găsită în habitatul său natural în Europa și Asia. Atât caprifoiul olandez târziu, cât și boboteaza târzie sunt denumiri frecvente pentru această plantă. Această plantă este o alpinistă care își pierde frunzele în fiecare iarnă și poate atinge o înălțime de până la 6 metri. Are frunze de culoare verde închis, de formă ovală, care pot crește până la zece centimetri în lungime și pot atinge o lățime maximă de trei centimetri.
5 (1)

Livrare rapida in toata tara

Dimensiune
Produs disponibil cu alte optiuni
Produs disponibil cu alte optiuni

Title top

Reassurrance title

Reassurrance bold text CMS link
Additional reassurrance text

Title top

Reassurrance title

Additional reassurrance text

Florile de Lonicera periclymenum Serotina sunt principalul punct de vânzare al plantei. Acestea capătă o formă tubulară și se pot extinde până la o lungime de până la 5 cm în lungime. Petalele florilor au o nuanță vibrantă de roz intens și emană o aromă plăcută care atrage insecte polenizatoare precum albinele și fluturii. Această plantă este cea mai frumoasă din iunie până în septembrie, când este în plină înflorire.

Lonicera periclymenum Serotina este o plantă rezistentă, care este capabilă să se dezvolte într-o gamă largă de condiții de sol. Ea crește cel mai bine în solul care are un drenaj bun și este bogat în materie organică. Pentru o creștere optimă, această plantă are nevoie de expunere la orice loc, de la soare deplin la umbră ușoară. Este deosebit de rezistentă la condiții de uscăciune și poate supraviețui la temperaturi de până la -20 grade Celsius.

Fiind o plantă cățărătoare, această plantă este frecvent utilizată în horticultură și în amenajările peisagistice. Este posibil să o antrenați pentru a crește pe verticală pe spaliere, garduri și pereți. De asemenea, este frecvent utilizată ca floare tăiată în buchete și alte tipuri de aranjamente florale.

În concluzie, Lonicera periclymenum Serotina este o plantă atrăgătoare, cu un parfum plăcut și care este simplu de cultivat și de îngrijit. Este un accesoriu minunat pentru orice grădină sau peisaj, iar aroma încântătoare pe care o emană va atrage cu siguranță polenizatorii, cum ar fi albinele și fluturii.

Caprifoi colorat
tibi N. 2023-03-24
5/5
Foarte fericit cu acesta planta, a crescut super repede si arata superb. Aroma data de flori este foarte placuta

Vrei sa ne spui parerea ta?

00702
0 Produse

Detalii Produs

Perioada de inflorire
August
Iulie
Septembrie
Conditii de lumina
Semi-umbra
Soare
Latin
Lonicera periclymenum Serotina

Referinte specifice

MPN
Lonicera periclymenum Serotina
Top