lcp
Tuie Globulara Tiny Tim
Tuie Globulara Tiny Tim

Tuie Globulara Tiny Tim

(Thuja Tiny Tim)
25,00 lei
cu TVA
Thuja occidentalis Tiny Tim este un arbust ornamental pitic care are o coroană care crește într-o formă globulară compactă. Numele său provine de la dimensiunile sale reduse. Familia Cupressaceae este familia de specii din care face parte. Este posibil ca acesta să crească și să se dezvolte până la o înălțime cuprinsă între 15 și 30 de centimetri, iar lățimea ramurilor sale poate varia între 30 și 45 de centimetri.

Livrare rapida in toata tara

Dimensiune
Produs disponibil cu alte optiuni
Produs disponibil cu alte optiuni

Title top

Reassurrance title

Reassurrance bold text CMS link
Additional reassurrance text

Title top

Reassurrance title

Additional reassurrance text

Tiny Tim are frunze alungite, care au o nuanță de verde crud, iar toamna și iarna, frunzele se transformă într-o culoare verde-maronie. Este un arbust pitic veșnic verde care, datorită coroanei globuloase pe care o dezvoltă, va arăta absolut uimitor atunci când va ajunge la maturitate. Tiny Tim se dezvoltă în ritm de melc.

Se poate dezvolta în orice tip de sol, dar cel mai bine se descurcă în soluri bine drenate, care primesc fie soare deplin, fie umbră parțială. Atunci când este cultivat la umbră constantă, numărul de frunze pe plantă va fi redus. Datorită faptului că este un arbust care favorizează solul umed, va avea nevoie de udare consistentă atunci când vremea este caldă.

Tiny Tim nu necesită o îngrijire specială. Nu are nevoie de niciun fel de tăiere pentru a-și menține forma sa globulară naturală distinctivă. Este un arbust veșnic verde foarte rezistent, care poate rezista la temperaturi cu mult sub zero grade Celsius.

Veți putea să vă decorați chiar și balconul sau terasa cu ajutorul acestei plante, datorită aspectului său globular. Tiny Tim este un conifer pitic care este excelent pentru a fi folosit în grădinile cu spațiu limitat. Este o componentă semnificativă a aspectului estetic al parcurilor și teraselor.

Fii primul (prima) care isi scrie parerea !

01587
0 Produse

Detalii Produs

Proprietati
Vesnic Verde
Conditii de lumina
Semi-umbra
Soare
Inaltime aproximativa la maturitate
30 - 50 cm
Latin
Thuja Tiny Tim

Referinte specifice

MPN
Thuja Tiny Tim
Top