lcp
Gladita
Gladita
Gladita
Gladita
Gladita
Gladita

Gladita

(Gleditsia triacanthos)
Disponibil in curand
cu TVA
Arborele Gleditsia triacanthos face parte din familia Fabaceae și își pierde frunzele toamna. Glădiță este numele comun al acestei specii de arbore. Habitatele sale naturale se găsesc în Asia și în America de Nord. Frunzele au un aspect compus, răsucit, și cresc într-o varietate de nuanțe de verde închis. Frunzele capătă o nuanță intensă de galben în timpul sezonului de toamnă, ceea ce contribuie la farmecul general al copacului și îl face un specimen foarte dorit.

Livrare rapida in toata tara

Dimensiune
Produs disponibil cu alte optiuni

Title top

Reassurrance title

Reassurrance bold text CMS link
Additional reassurrance text

Title top

Reassurrance title

Additional reassurrance text

Florile încep să înflorească la sfârșitul primăverii, vin într-o varietate de culori crem și au un parfum delicat. Fructul se dezvoltă în forma unui tăiței pe măsură ce se maturizează.

Glădița este un arbore relativ mic, care are potențialul de a ajunge la o înălțime de peste 10 metri. Luna iunie este luna în care înflorește. Se dezvoltă bine în locații care primesc o combinație de soare deplin și umbră parțială. Arborele poate fi cultivat cu puține dificultăți. Poate rezista la condițiile dure din oraș. Nu este pretențios în ceea ce privește solul și poate prospera în aproape orice mediu.

Ca arbore ornamental, Gleditsia triacanthos este cultivat în mod obișnuit în medii precum grădini, parcuri și alte zone deschise. Poate fi plantat individual, în grupuri sau în rânduri, în funcție de efectul dorit.

Fii primul (prima) care isi scrie parerea !

01323
0 Produse

Detalii Produs

Perioada de inflorire
Iunie
Conditii de lumina
Semi-umbra
Soare
Inaltime aproximativa la maturitate
Peste 10 metri
Culoare frunze
verde
Forma arbore
neregulata
Latin
Gleditsia triacanthos

Referinte specifice

MPN
Gleditsia triacanthos
Top