lcp

Jugastru Carnival

(Acer campestre Carnival)
Disponibil in curand
cu TVA
Acer campestre Carnival este un arbore de talie medie și atractiv, de foioase, din familia Aceraceae. Dimensiunea și forma sa naturală îl fac popular ca arbore de grădină sau de peisaj, iar toamna, frunzele sale verzi și frumoase se transformă în portocaliu aprins, roșu și purpuriu.

Livrare rapida in toata tara

Dimensiune
Stoc epuizat

Title top

Reassurrance title

Reassurrance bold text CMS link
Additional reassurrance text

Title top

Reassurrance title

Additional reassurrance text

Acer campestre Carnival are o formă tipic răspândită, cu frunze groase, de culoare verde închis, dispuse în perechi pe tulpină. Frunzele au o lungime de până la 8 centimetri (cm), o margine zimțată și un vârf ascuțit. Primăvara, apar flori galbene verzui, în formă de stea, urmate de ciorchini de semințe înaripate la sfârșitul verii. Aceste păstăi, cunoscute sub numele de samaras, conțin una sau două semințe și au de obicei o lungime de 5 cm.

Acest arbore se dezvoltă în soluri umede, bine drenate, în plin soare până la umbră parțială, și este destul de tolerant la condițiile urbane. Are o rată de creștere moderată și, de obicei, nu depășește 15 metri (m) în înălțime la maturitate. Dacă se dorește, poate fi tăiat la vârf și la o înălțime mai mică.

Acer campestre Carnival se remarcă, de asemenea, prin rezistența sa la secetă și la alte condiții meteorologice extreme, ceea ce îl face o alegere excelentă pentru zonele predispuse la condiții climatice imprevizibile. Poate suferi de arderea frunzelor în perioadele extrem de uscate și este susceptibil la afide, putregai și infecții fungice dacă nu beneficiază de îngrijire adecvată. Cu toate acestea, este un accesoriu durabil și valoros pentru orice grădină sau spațiu amenajat.

Fii primul (prima) care isi scrie parerea !

01352

Detalii Produs

Latin
Acer campestre Carnival

Referinte specifice

MPN
Acer campestre Carnival
Top