lcp
Paulownia tomentosa
Paulownia tomentosa
Paulownia tomentosa
Paulownia tomentosa

Paulownia tomentosa

(Paulownia tomentosa)
Disponibil in curand
cu TVA
Paulownia tomentosa, cunoscut și sub numele de copacul împărătesei, este un copac cu frunze caduce atractiv, originar din China, plantat în mod obișnuit ca arbore de umbră sau ca arbore ornamental. Crește rapid și poate ajunge la înălțimi de 4-15 metri și se întinde pe o distanță de 2-5 metri, ceea ce îl face o alegere excelentă pentru un arbore cu creștere rapidă. Frunzele sale sunt în formă de inimă și au partea inferioară de culoare gri-argintie și devin galben-verzui la maturitate. Florile sale arătoase, de culoare violet-violet, înfloresc la mijlocul până la sfârșitul primăverii și sunt urmate de capsule care conțin semințe de culoare maro deschis. .

Livrare rapida in toata tara

Dimensiune
Produs disponibil cu alte optiuni

Title top

Reassurrance title

Reassurrance bold text CMS link
Additional reassurrance text

Title top

Reassurrance title

Additional reassurrance text

Paulownia tomentosa preferă soarele plin și solurile bine drenate. Are un sistem radicular adânc și larg răspândit, ceea ce o face foarte tolerantă la condițiile de secetă. Are o creștere foarte rapidă, cu o creștere de 1 metru pe an când este tânăr și poate atinge înălțimea maximă în 5-8 ani. În general, este lipsit de dăunători și boli, ceea ce îi conferă o mare durabilitate în peisaj.

Arborele împărătesc are multe utilizări. Creșterea sa rapidă îl face să fie o alegere excelentă pentru producția de lemn, controlul eroziunii, recuperarea terenurilor abandonate și poate fi folosit ca gard viu. Lemnul său este moale, ușor și este utilizat în mod obișnuit pentru mobilier, artizanat și, atunci când este uscat corespunzător, ars pentru combustibil. În plus, scoarța sa poate fi folosită pentru fabricarea hârtiei, iar frunzele sale sunt folosite pentru a prepara medicamente în medicina tradițională chineză pentru tratarea hemoragiilor, a ulcerului și a dizenteriei.

În general, Paulownia tomentosa este un arbore foioase atractiv, cu multe utilizări și cu un mare potențial. Creșterea sa rapidă și sistemul său de rădăcini cu răspândire largă îl fac o alegere excelentă pentru un arbore caracteristic cu creștere rapidă și pentru producția de lemn. Scoarța și frunzele sale sunt, de asemenea, folosite pentru diverse produse

Fii primul (prima) care isi scrie parerea !

01330
0 Produse

Detalii Produs

Conditii de lumina
Soare
Inaltime aproximativa la maturitate
Peste 10 metri
Latin
Paulownia tomentosa

Referinte specifice

MPN
Paulownia tomentosa
Top