lcp

Artar Galben Princeton Gold

(Acer platanoides Princeton Gold)
Disponibil in curand
cu TVA
Acer platanoides "Princeton Gold" este o varietate ornamentală de arțar norvegian. Este un arbore de talie medie, care ajunge la o înălțime de 8-10 m și o întindere de 6-8 m. Este utilizat în mod popular în zonele urbane datorită dimensiunii sale moderate și toleranței la poluare și la stropii de sare. Acest soi este cunoscut și sub numele de "Crimson King", datorită frunzișului său izbitor, de culoare roșu închis, care apare de la sfârșitul primăverii până la sfârșitul verii. Toamna, acest arbore va produce frunze galbene cu nervuri roșii.

Livrare rapida in toata tara

Dimensiune
Produs disponibil cu alte optiuni

Title top

Reassurrance title

Reassurrance bold text CMS link
Additional reassurrance text

Title top

Reassurrance title

Additional reassurrance text

Arțarul norvegian are o creștere atractivă, verticală, cu coroane dense, ovale sau rotunde, ținute în echilibru de un trunchi robust. Scoarța acestui arbore este gri-maronie, cu bucle exfoliante, ceea ce îl face un arbore atractiv pentru utilizarea în amenajările urbane. Are o toleranță moderată la secetă și se va dezvolta în soluri umede și bine drenate. Se descurcă bine cu o gamă largă de niveluri de pH și este tolerant la căldura verii. Tăierea ar trebui să se facă atunci când copacul se află în stadiul de repaus, deoarece ramurile tinere, care cresc activ, pot fi sensibile la boli.

Princeton Gold este rezistent și preferă soarele deplin, dar tolerează o umbră parțială. Este rezistent la boli și insecte, precum și la cerbi și iepuri. Acest copac adaugă o culoare vie peisajelor și este o alegere excelentă pentru grădinile de casă, precum și pentru peisajele mai mari. Structura ramificată a acestui copac îl face o alegere excelentă pentru a oferi umbră și frumusețe oricărui spațiu exterior.

Fii primul (prima) care isi scrie parerea !

01356
0 Produse

Detalii Produs

Latin
Acer platanoides Princeton Gold

Referinte specifice

MPN
Acer platanoides Princeton Gold
Top