lcp

Aesculus parviflora

(Aesculus parviflora)
Disponibil in curand
cu TVA
Bujorul de sticlă, sau Aesculus parviflora, este un arbust cu frunze caduce, originar din sud-estul Statelor Unite. Este cunoscut și sub denumirea populară de bottlebrush buckeye. Atributele ornamentale ale acestei plante, cum ar fi spectaculoasele sale flori albe și frunzele frumoase, contribuie în mod semnificativ la valoarea ridicată a plantei.

Livrare rapida in toata tara

Dimensiune
Produs disponibil cu alte optiuni

Title top

Reassurrance title

Reassurrance bold text CMS link
Additional reassurrance text

Title top

Reassurrance title

Additional reassurrance text

Bujorul este o alegere ideală pentru a fi folosit ca specimen de plantă sau ca fundal într-o frontieră mixtă, deoarece crește în mod normal la o înălțime de 2-3 metri și o întindere de 3-4,5 metri. Datorită acestor caracteristici de creștere, bujorul de sticlă este o alegere remarcabilă.

Bujorul de sticlă are frunze imense, palmate, de nuanță verde închis și cu cinci până la șapte foliole fiecare. Frunzele au o formă palmă. Numele comun al acestei plante provine de la paniculele uriașe, verticale, de flori albe care seamănă cu cele ale boabelor și care sunt produse de plantă la mijlocul lunii iulie. Deoarece albinele și alți polenizatori sunt atrași în mod deosebit de aspectul acestor flori, bujorul cu bobițe este un atu pentru orice grădină în care este plantată.

Bujorul de sticlă este o specie de arbore care nu numai că este frumos la vedere, dar este și foarte flexibil și simplu de cultivat. Se dezvoltă în soluri bogate, argiloase, bine drenate, cu o oarecare umbră, dar este suficient de adaptabil pentru a supraviețui într-o mare varietate de tipuri de sol și medii luminoase. Deoarece este relativ rezistentă atât la dăunători, cât și la boli, această plantă este o opțiune excelentă pentru grădinarii de toate nivelurile de experiență, deoarece necesită puțină îngrijire.

În general, bujorul de sticlă este o plantă uimitoare, care poate fi folosită într-o varietate de medii și este foarte adaptabilă. Ca urmare, poate spori valoarea estetică a oricărui spațiu exterior. Acest arbust este garantat să uimească prin florile sale strălucitoare și frunzișul elegant, indiferent dacă este utilizat ca plantă de prezentare de sine stătătoare sau ca o componentă a unei borduri plantate mai divers.

Fii primul (prima) care isi scrie parerea !

01011
0 Produse

Detalii Produs

Latin
Aesculus parviflora

Referinte specifice

MPN
Aesculus parviflora
Top