lcp
Migdal infloritor Roz
Migdal infloritor Roz

Migdal infloritor Roz

(Prunus glandulosa Rosea Plena)
Disponibil in curand
cu TVA
Un arbust ornamental foarte frumos, Prunus glandulosa Rosea Plena poate fi găsit în habitatul său natural din Asia. Această plantă își pierde frunzele în timpul iernii și poate ajunge la o înălțime de 2 metri și o lățime de 1,5 metri, ceea ce o face un accesoriu excelent pentru orice grădină sau peisaj. Arborele Prunus glandulosa Rosea Plena este bine cunoscut pentru florile rafinate de culoare roz dublu, care apar la începutul primăverii. Aceste flori creează un spectacol spectaculos de culoare atunci când înfloresc.

Livrare rapida in toata tara

Dimensiune
Produs disponibil cu alte optiuni

Title top

Reassurrance title

Reassurrance bold text CMS link
Additional reassurrance text

Title top

Reassurrance title

Additional reassurrance text

Acest tip de arbust are frunze de formă ovală și poate atinge o lungime maximă de 5 cm. Acestea contribuie la aspectul estetic general al plantei datorită faptului că au o nuanță lucioasă de verde închis și au o textură netedă. În plus, Prunus glandulosa Rosea Plena este cunoscut pentru fructele mici, de culoare roșu aprins, pe care le poartă în lunile de vară.

Acest arbust crește cel mai bine într-un sol care se drenează corespunzător și în plin soare, mai degrabă decât la umbră parțială. Deoarece se poate dezvolta într-o varietate atât de mare de soluri, este o plantă adaptabilă care poate fi folosită în aproape orice grădină. Datorită rezistenței sale la condiții nefavorabile, Prunus glandulosa Rosea Plena poate prospera într-o varietate diversă de climate.

Prunus glandulosa Rosea Plena este un arbust minunat și adaptabil, care cu siguranță va da culoare și farmec oricărei grădini sau peisaj în care este plantat. Este o plantă remarcabilă, care se remarcă datorită florilor sale roz încântătoare, frunzelor lucioase și fructelor mici și roșii. Cu siguranță va impresiona.

Fii primul (prima) care isi scrie parerea !

01058
0 Produse

Detalii Produs

Latin
Prunus glandulosa Rosea Plena

Referinte specifice

MPN
Prunus glandulosa Rosea Plena
Top