lcp

Arbust Hebe Heartbreaker

(Hebe Heartbreaker)
Disponibil in curand
cu TVA
Hebe Heartbreaker este un arbust veșnic verde, care va da viață grădinii dumneavoastră pe tot parcursul anului! Este ideal pentru garduri vii și topiari, deoarece formează o movilă densă și îngrijită și răspunde bine la tăiere. Buchetele dense de frunze mici, lucioase, de culoare verde închis, care arată ca un arbust hiperflorit, creează o declarație care atrage atenția.

Livrare rapida in toata tara

Dimensiune
Produs disponibil cu alte optiuni

Title top

Reassurrance title

Reassurrance bold text CMS link
Additional reassurrance text

Title top

Reassurrance title

Additional reassurrance text

Hebe Heartbreaker este o plantă cu creștere rapidă și rezistentă. Crește cel mai bine în sol bine drenat și în plin soare, iar cu udare și fertilizare regulată atinge o înălțime maximă de 0,6 m și se întinde până la 0,9 m. Se poate extinde mai mult cu vârsta dacă nu este tăiat.

Aceasta este o plantă ornamentală care necesită în mod deosebit puțină întreținere. Este rezistentă la secetă și nu are nevoie de multă tăiere, dar poate fi tunsă pentru a o menține în formă, dacă se dorește. Tolerează stropii de sare, așa că este perfectă pentru grădinile de coastă și poate tolera înghețuri ușoare, așa că Hebe Heartbreaker este o alegere bună pentru climatele mai reci.

Micile vârfuri de flori de culoare albastru-violet care apar vara vor atrage fluturi și albine în grădina dumneavoastră, oferind o sursă de hrană și nectar.

Hebe Heartbreaker este un accesoriu atractiv pentru o grădină, care vă oferă o culoare luxuriantă și vibrantă pe tot parcursul anului. Arată foarte bine în orice cadru și, datorită naturii sale cu întreținere redusă și rezistenței, este alegerea perfectă pentru cei care își doresc o grădină strălucitoare și frumoasă cu un efort minim.

Fii primul (prima) care isi scrie parerea !

01607
0 Produse

Detalii Produs

Latin
Hebe Heartbreaker

Referinte specifice

MPN
Hebe Heartbreaker
Top