lcp
Brad Argintiu Danos
Brad Argintiu Danos
Brad Argintiu Danos
Brad Argintiu Danos

Brad Argintiu Danos

(Picea pungens Danos)
Disponibil in curand
cu TVA
Picea pungens Danos este o specie de arbore veșnic verde cu ramificații dense, care face parte din familia Pinaceae. Această specie specială de pin produce lăstari tineri care au o formă asimetrică. Frunzele sunt aciculare și variază în nuanțe de verde-cenușiu, iar spre sfârșitul primăverii capătă o culoare care se situează undeva între albastru și argintiu. Când ajunge la maturitate, capătă forma unui con dens.

Livrare rapida in toata tara

Dimensiune
Produs disponibil cu alte optiuni

Title top

Reassurrance title

Reassurrance bold text CMS link
Additional reassurrance text

Title top

Reassurrance title

Additional reassurrance text

Bradul Argintiu Danos are nevoie de soluri umede, dar care să aibă și un drenaj bun. Bradul Argintiu Danos trebuie plantat în locuri care primesc soare deplin până la umbră parțială pentru o creștere optimă. Acest conifer are o rată de creștere lentă. Este posibil să crească acest conifer chiar și în zone foarte poluate.

Datorită nuanțelor distinctive de vermilion, albastru și argintiu care se găsesc în acele sale, Bradul Argintiu Danos este folosit ca specie decorativă de conifere. Acesta poate fi plantat individual sau în grupuri, în funcție de preferințe. Este un excelent material de amenajare peisagistică, în special pentru a fi folosit în amenajări de stâncării și garduri vii.

Fii primul (prima) care isi scrie parerea !

01293
0 Produse

Detalii Produs

Latin
Picea pungens Danos

Referinte specifice

MPN
Picea pungens Danos
Top