lcp
Zambru
Zambru
Zambru
Zambru
Zambru
Zambru

Zambru

(Pinus cembra)
Disponibil in curand
cu TVA
Pinus cembra, cunoscut și sub denumirea de Zâmbru, este o specie de conifere originară din țara noastră și se găsește în Munții Rodnei. Este un tip de pin care este originar din lanțuri muntoase precum Alpii și Carpații. Pinus cembra este inclus în grupul de arbori cunoscuți sub denumirea de pini albi. Frunzele acestei plante au forma a cinci ace și cresc în grupuri.

Livrare rapida in toata tara

Dimensiune
Produs disponibil cu alte optiuni

Title top

Reassurrance title

Reassurrance bold text CMS link
Additional reassurrance text

Title top

Reassurrance title

Additional reassurrance text

Această specie produce conuri care au o lungime de aproximativ 5 centimetri și care conțin semințele responsabile de răspândirea coniferelor. Este un arbore extrem de rezistent la condițiile dure de mediu, la vântul puternic, datorită rădăcinii sale pivotante, iar datorită rezistenței sale, lemnul său este folosit frecvent la fabricarea unei varietăți de piese de mobilier. Este posibil să crească Pinus cembra în soluri nisipoase, pietruite sau argiloase, care sunt recomandate pentru cultivare, și se dezvoltă în medii luminoase și semiumbrite.

Zâmbrul, cu forma sa natural conică și ramurile care se îngustează până la un vârf în vârf, are un aspect impresionant în grădini și alte spații verzi datorită combinației sale unice de caracteristici fizice. Adaugă o notă de eleganță fiecărei zone exterioare. De asemenea, are un aspect izbitor atunci când este folosit ca pom de Crăciun. Pe lângă utilizarea sa ca element decorativ, acest conifer este cunoscut pentru efectele pozitive pe care le are asupra sănătății. Datorită concentrației ridicate de oxigen pe care o emite, aflându-te în apropierea sa poți adormi mai ușor și te poți simți mai relaxat.

Fii primul (prima) care isi scrie parerea !

01410
0 Produse

Detalii Produs

Proprietati
Vesnic Verde
Conditii de lumina
Soare
Inaltime aproximativa la maturitate
5 - 10 metri
Latin
Pinus cembra

Referinte specifice

MPN
Pinus cembra
Top