lcp

Vita de Canada Parthenocissus henryana

(Parthenocissus henryana)
Disponibil in curand
cu TVA
Parthenocissus henryana este o viță cu creștere rapidă și cățărătoare rezistentă. Crește până la 5-8 m lungime și are o întindere de 1-1,5 m. Tulpinile sale mature sunt maro sau gri-maronii și sunt acoperite de rădăcini adventive care sunt folosite pentru a se agăța de suprafețe pentru susținere.

Livrare rapida in toata tara

Dimensiune
Produs disponibil cu alte optiuni

Title top

Reassurrance title

Reassurrance bold text CMS link
Additional reassurrance text

Title top

Reassurrance title

Additional reassurrance text

Frunzele sale sunt împărțite în trei foliole și sunt de culoare verde închis până la verde deschis pe partea superioară, cu partea inferioară palidă. Toamna, frunzele capătă nuanțe galbene, portocalii și roșii. La sfârșitul verii apar ciorchini de flori mici de culoare alb-verzuie, urmate de fructe de pădure de culoare albastră-neagră toamna.

Parthenocissus henryana este o alegere excelentă pentru a adăuga interes pe pereți și alte suprafețe verticale. Va crește în orice sol, de la sol nisipos la argilos, atâta timp cât solul este umed și bine drenat. De asemenea, poate fi cultivat și în containere. Deoarece este o cățărătoare agresivă și poate acapara alte plante, este indicat să tăiați tulpinile principale pentru a menține forma sau dimensiunea dorită. De asemenea, îi place soarele deplin, dar poate tolera și umbra parțială. Țineți cont de faptul că produce drajoni foarte puternici, așa că cel mai bine poate fi ținută departe de copaci și alte structuri.

Fii primul (prima) care isi scrie parerea !

01482
0 Produse

Detalii Produs

Conditii de lumina
Semi-umbra
Soare
Latin
Parthenocissus henryana

Referinte specifice

MPN
Parthenocissus henryana
Top