lcp
Hortensie urcatoare
Hortensie urcatoare
Hortensie urcatoare
Hortensie urcatoare

Hortensie urcatoare

(Hydrangea anomala ssp petiolaris)
38,50 lei
cu TVA
Hydrangea anomala ssp petiolaris este un arbust cățărător veșnic verde, originar de pe malurile stâncoase, din păduri și stânci din Japonia. Cu petalele sale izbitoare, albastre și albe, este o plantă ornamentală foarte populară în rândul multor grădinari din întreaga lume. Florile sale albe, în formă de clopot, înfloresc pe tot parcursul verii, iar frunzele sale lucioase, de culoare verde închis, îi conferă un aspect frumos.

Livrare rapida in toata tara

Dimensiune
Produs disponibil cu alte optiuni
Produs disponibil cu alte optiuni

Title top

Reassurrance title

Reassurrance bold text CMS link
Additional reassurrance text

Title top

Reassurrance title

Additional reassurrance text

Acest arbust cățărător grațios poate crește până la 15 m înălțime. Este extrem de rezistent și poate supraviețui destul de bine în orice sol umed și bine drenat. Poate tolera chiar și condițiile uscate și expunerea la soare deplin atunci când este stabilit. Este foarte tolerant la vânt și la vreme rece, așa că este potrivit pentru zonele de coastă sau pentru locurile expuse. Acest alpinist adaptabil este, de asemenea, potrivit pentru a fi antrenat pe pereți, spaliere și chiar pe copaci mari, atâta timp cât există o structură de susținere. Poate fi tăiat chiar și pentru a forma topiari sau spalieri.

Acest alpinist minunat este rezistent la boli și dăunători și poate fi un accesoriu minunat pentru orice grădină. Frunzele sale verzi lucioase rămân pe plantă pe tot parcursul iernii și pot oferi hrană și adăpost pentru fluturi și alte insecte benefice. Acest arbust cu întreținere redusă nu necesită o îngrijire specială; totuși, trebuie udat în perioadele de secetă. Tunderea trebuie făcută la sfârșitul iernii până la sfârșitul primăverii și trebuie să fie tăiat în mod regulat pentru a-l menține în forma dorită.

Hydrangea anomala ssp petiolaris este un arbust frumos și grațios, perfect pentru grădinarii de toate nivelurile. Cu afișajul său impresionant de flori, frunzișul verde lucios și rezistența sa robustă, va fi cu siguranță un accesoriu frumos în orice grădină.

Fii primul (prima) care isi scrie parerea !

01499
0 Produse

Detalii Produs

Latin
Hydrangea anomala ssp petiolaris

Referinte specifice

MPN
Hydrangea anomala ssp petiolaris
Top