lcp
Floarea Pasiunii Victoria
Floarea Pasiunii Victoria

Floarea Pasiunii Victoria

(Passiflora Victoria)
27,50 lei
cu TVA
Passiflora Victoria este o plantă cățărătoare tropicală sau subtropicală, originară din zonele din Brazilia, Uruguay, Paraguay și Argentina. Produce flori viu colorate și este adesea cultivată în interior, în containere, sau în aer liber, în climatele calde.

Livrare rapida in toata tara

Dimensiune
Produs disponibil cu alte optiuni
Produs disponibil cu alte optiuni

Title top

Reassurrance title

Reassurrance bold text CMS link
Additional reassurrance text

Title top

Reassurrance title

Additional reassurrance text

Această plantă viguroasă are o tulpină lemnoasă și are o înălțime de 1-2 m. Se va cățăra pe copaci sau pe alte suporturi verticale. Florile au cinci petale roz-violet care înconjoară corola verde deschis cu cinci lobi. Florile au un diametru de aproximativ 2,5 cm, cu un filament alb proeminent care se extinde dincolo de petale și este răsucit complex într-o spirală strânsă. Fructul este o boabă rotundă, de mărimea unei afine, de culoare galben-portocalie, comestibilă, cu un conținut ridicat de compuși antioxidanți.

Passiflora Victoria este, de asemenea, cunoscută pentru frunzele sale lungi și răsfirate, compuse din două până la patru frunzulițe de un verde lucios deasupra și de un verde-argintiu dedesubt. Planta preferă soarele deplin până la umbra parțială și are nevoie de multă umiditate și de un sol bine drenat, bogat în materie organică. Deși este considerată rezistentă, este posibil să necesite irigare suplimentară în perioadele de secetă. Passiflora Victoria este un accesoriu atractiv pentru orice grădină. Este o liană viguroasă care produce flori interesante cu petale delicate și un centru unic. Frunzișul este superb, iar fructele de un albastru intens sunt comestibile și pline de antioxidanți.

Fii primul (prima) care isi scrie parerea !

01505
0 Produse

Detalii Produs

Latin
Passiflora Victoria

Referinte specifice

MPN
Passiflora Victoria
Top