lcp
Spanz Double ellen Pink
Spanz Double ellen Pink
Spanz Double ellen Pink
Spanz Double ellen Pink

Spanz Double ellen Pink

(Helleborus Double ellen Pink)
35,00 lei
cu TVA
Magnificul Helleborus Double Ellen Pink este un arbust cu flori, cunoscut pentru florile sale duble, care atrag atenția, într-o nuanță delicată de roz. Florile, care au un diametru de 5-7 centimetri și încep la sfârșitul iernii și la începutul primăverii, continuă de obicei să înflorească până la sfârșitul primăverii, producând un spectacol frumos și colorat de lungă durată. Frunzișul veșnic verde are un aspect verde lucios și adaugă interes în curte pe tot parcursul anului.

Livrare rapida in toata tara

Dimensiune
Produs disponibil cu alte optiuni
Produs disponibil cu alte optiuni

Title top

Reassurrance title

Reassurrance bold text CMS link
Additional reassurrance text

Title top

Reassurrance title

Additional reassurrance text

Acest arbust veșnic verde este o alegere excelentă pentru utilizare în borduri, grădini de piatră și păduri. Datorită obiceiului său de creștere joasă, care poate atinge o înălțime maximă de 30 de centimetri și o lățime de 50 de centimetri, este o opțiune excelentă pentru utilizarea în grădinile cu spațiu limitat. În timpul lunilor de iarnă, frunzișul veșnic verde al plantei contribuie, de asemenea, la asigurarea structurii.

Helleborus Double Ellen Pink este o plantă rezistentă, care este simplu de cultivat. Se simte bine în plin soare sau la umbră parțială și se descurcă bine într-o mare varietate de tipuri de sol. Poate supraviețui perioadelor de secetă și trebuie udată doar atunci când condițiile sunt excepțional de uscate. Deoarece este atât de rezistentă la boli și dăunători, este o opțiune excelentă pentru grădinăritul cu întreținere redusă în orice cadru.

Acest arbust uimitor este ideal pentru a aduce un strop de culoare în curte, datorită versatilității sale. Pentru că durează atât de mult timp, florile acestei plante vor face un adevărat spectacol de frumusețe pe tot parcursul anului.

Fii primul (prima) care isi scrie parerea !

01609
0 Produse

Detalii Produs

Latin
Helleborus Double ellen Pink

Referinte specifice

MPN
Helleborus Double ellen Pink
Top