lcp
Spanz Dublu ellen alb
Spanz Dublu ellen alb
Spanz Dublu ellen alb
Spanz Dublu ellen alb

Spanz Dublu ellen alb

(Helleborus Double ellen white)
35,00 lei
cu TVA
În orice grădină, includerea unui soi peren veșnic verde, cunoscut sub numele de Helleborus Double Ellen White, va servi cu siguranță drept punct de atracție și va atrage atenția privitorului. Florile mari, în formă de cupă, cu petale albe și sepale verzi, oferă un contrast izbitor și sunt purtate în aer pe tulpini ferme de această plantă.

Livrare rapida in toata tara

Dimensiune
Produs disponibil cu alte optiuni
Produs disponibil cu alte optiuni

Title top

Reassurrance title

Reassurrance bold text CMS link
Additional reassurrance text

Title top

Reassurrance title

Additional reassurrance text

Florile sunt printre primele care apar în grădină și pot continua să înflorească până la trei luni la rând. Atunci când este folosit ca acoperire a solului sau ca plantă pentru borduri, Helleborus Double Ellen White este o opțiune fantastică de luat în considerare și arată cel mai bine atunci când este plantat în grupuri.

Frunzele au o formă ovală și pot ajunge să aibă până la 10 centimetri (patru inci) lungime. Frunzele au o culoare verde închis, lucioasă. Plantele mature au o înălțime de 30 de centimetri (12 inci) și o lățime de 45 de centimetri (18 inci). Se dezvoltă cel mai bine într-o poziție care primește fie soare deplin, fie umbră parțială și înfloresc într-un sol umed, dar cu drenaj bun. Helleborus Double Ellen White este o plantă care necesită puțină atenție și este simplu de îngrijit. După ce planta a terminat de înflorit este cel mai bun moment pentru a o tăia pentru a încuraja o nouă dezvoltare.

Cei care caută o plantă care tolerează o varietate de condiții și necesită puțină îngrijire ar putea lua în considerare alegerea acestei specii de Helleborus. Faptul că florile sale durează o perioadă atât de lungă de timp îi conferă capacitatea de a ieși în evidență în orice grădină și cu siguranță va stârni aprecierea oaspeților. Persoanele care doresc să adauge puțină frumusețe și culoare mediului lor exterior vor descoperi că Helleborus Double Ellen White este o alegere fantastică pe care o pot face.

Fii primul (prima) care isi scrie parerea !

01612
0 Produse

Detalii Produs

Latin
Helleborus Double ellen white

Referinte specifice

MPN
Helleborus Double ellen white
Top