lcp

Caltunul doamnei

(Geum rivale Flame of Passion)
Disponibil in curand
cu TVA
"Geum rivale Flacăra Pasiunii" poartă și denumirea tradițională "Călțarul Doamnei". Poate că această plantă este mică, dar cu siguranță nu duce lipsă de grație sau eleganță. Ea adaugă beneficii decorative sporite oricărei grădini în care este plantată.

Livrare rapida in toata tara

Dimensiune
Produs disponibil cu alte optiuni

Title top

Reassurrance title

Reassurrance bold text CMS link
Additional reassurrance text

Title top

Reassurrance title

Additional reassurrance text

Când ajunge la maturitate, această plantă poate atinge o înălțime cuprinsă între 30 și 50 de centimetri și are petale de culoare brun-roșiatică. Nu ar trebui să fie o surpriză faptul că cea mai bună perioadă de înflorire este la sfârșitul primăverii și începutul verii, mai exact în lunile mai și iunie. Se simt cel mai bine în soluri care sunt medii, cu drenaj bun și bogate în humus. Sunt simplu de plantat și se dezvoltă cel mai bine în regiuni care primesc multă lumină naturală, au o oarecare umbră parțială și sunt situate în zone cu climă caldă. Au nevoie de un drenaj suficient pentru a supraviețui iernii.

Deoarece a avea un sol suficient de umed este una dintre cele mai fundamentale cerințe, întreținerea Caltunului Doamnei nu prezintă nicio provocare. Pot fi reproduse o dată la doi ani, la începutul primăverii sau la începutul toamnei, în funcție de ce se întâmplă mai întâi.

Fii primul (prima) care isi scrie parerea !

01199
0 Produse

Detalii Produs

Perioada de inflorire
Iunie
Mai
Conditii de lumina
Semi-umbra
Soare
Inaltime aproximativa la maturitate
30 - 50 cm
Culoare flori
rosu
Latin
Geum rivale Flame of Passion

Referinte specifice

MPN
Geum rivale Flame of Passion
Top